tragedija!

ISPOVEST NAŠE GLUMICE ČIJI JE VERENIK POKUŠAO DA JE UBIJE,A ZATIM IZVRŠIO SAMOUBISTVO:To je nešto sa čim moram da živim!

Izbegla je smrt za dlaku!

Vip priča
Autor:
ISPOVEST NAŠE GLUMICE ČIJI JE VERENIK POKUŠAO DA JE UBIJE,A ZATIM IZVRŠIO SAMOUBISTVO:To je nešto sa čim moram da živim!
Ivana Panzalović, Foto: Printscreen Youtube / PRVA

Naša glumica Ivana Panzalović, 2017. godine, doživela je nezapamćenu tragediju, kada joj je verenik pucao u glavu, a potom izvršio samoubistvo.

Ugledni hirurg i njen tadašnji emotivni partner, Srđan Cvitinovć, preminuo je na licu mesta.

Ivana, teško ranjena, prevezena je u bolnicu gde je usledila višečasovna operacija, ali je na svu sreću preživela i uspela da se oporavi.

Ne želi da se seća nemilog događaja

Ivana koju javnost pamti po ulozi nastavnice u serijalu "Kursadžije", sada živi punim plućima i pokušava da zaboravi na jezivu situaciju koju je doživela pre pet godina.

- Uopšte se ne osvrćem na te stvari. To je neko davno prošlo vreme za mene, prevaziđeno i fokusrana sam na sadašnje vreme, budućnost, na svoj posao. Zapravo ja ne volim da govorim i ne govorim o tome. Važno mi je ono što radim i tome sam posvećena. Prisutna sam samo u sadašnjem trenutku i gledam samo na budućnost - izjavila je Ivana domaćim medijima.

Naša glumica je u poslednjem intervjuu na TV PRVA u emisiji "150 minuta" otkrila kako se sa tom tragedijom izborila i priznala da je potražila i pomoć stručnih lica.

Danas igra psihoterapeuta u seriji Igra sudbine.

Mlada i atraktivna glumica, veoma je aktivna na društvenim mrežama, pa svakodnevno imamo priliku da je vidimo u raznim izdanjima.

Pogledajte kako danas izgleda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs