bravo!

NIKOLA ROKVIĆ IZGLEDA KAO APOLON, SKROZ SE PROMENIO ZA 6 MESECI: Imao je 110 kg, a zbog 2 stvari sad je NEVIĐENI FRAJER

Pevač raskošnog glasa Nikola Rokvić uspeo je da smrša 17 kilograma, a mnogi trljaju oči kada vide njegove najnovije slike!

Lepi & Zdravi
16:54h Autor:
NIKOLA ROKVIĆ IZGLEDA KAO APOLON, SKROZ SE PROMENIO ZA 6 MESECI: Imao je 110 kg, a zbog 2 stvari sad je NEVIĐENI FRAJER
Kako je smršao Nikola Rokvić?, Foto: Instagram / Bojanabarovic

Nikola Rokvić je prošao kroz veoma težak životni period, što je umnogome uticalo na njegov izgled. Suočio se prvo sa teškom borbom roditelja sa karcinomom, a onda i gubitkom oca Marinka Rokvića, legende narodne muzike. Došao je u jednom momentu do 110 kilograma, osećao se umorno i tromo. Ali, od septembra 2022. kreće njegova velika promena! Pevač sada izgleda bolje nego ikada!

- Kraj oktobra 2021. počeo sam sa Kick Box treninzima, 4 puta nedeljno. Kombinovao sam sa trčanjem, što sada iz ove perspektive ne preporučujem, jer suviše kardija i treninga visokog intenziteta i pulsa prži teško stečeni mišić. Ishrana balansirana sa dosta grešaka ali dobro, pokrenuo sam se. S vremena na vreme sam pravio kraće pauze, putovanja, nastupi, nisam imao baš najozbiljniji pristup sve do 1. septembra 2022. kada počinjem da treniram sa trenerom koji mi uvodi program ishrane i trening snage - rekao je pevač, koji je nedavno dobio i treće dete.

Te promene su ga dovele do zadivljujućih rezultata.

- Smanjili smo unos ugljenih hidrata a povećali unos proteina i masti! 6 meseci posvećenog rada i pridržavanja uz možda 3,4 pauze od po 7,8 dana, doveli su do lepih rezultata. Metabolizam je čudo kada se usmeri u dobrom smeru i kada se pokrene na pravi način! Sada sam na postu, balansirano unisim proteine, ugljene hidrate i masti iz biljnih izvora! Imam 93 kilograma! Preko 20 cm sam izgubio u obimu struka! Osećam se kao nov čovek - zaključio je Nikola.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs