POKUŠAVATE DA SE REŠITE DLAKA VAŠEG MEZIMCA SA NAMEŠTAJA: Uz pomoć ovog trika to će biti brzo i lako!

U vašem domaćinstvu svi su ravnopravni članovi koji obavljaju kućne poslove, ali ako imate ljubimca koji se često linja, onda sigurno znati da te dlake koje se nalaza svuda po stanu ili odeći, ćete morati nekako vi da pokupite

Lepi & Zdravi
Autor:
POKUŠAVATE DA SE REŠITE DLAKA VAŠEG MEZIMCA SA NAMEŠTAJA: Uz pomoć ovog trika to će biti brzo i lako!
Foto: Sandra Marisol Del Ro Mendoza / Alamy / Alamy / Profimedia

Ono što je sigurno da koliko god obožavali to divno stvorenje dosadilo vam je da malo, malo izvadite usisivač kako biste se ratosiljali dlaka. Ali postoji super rešenje koje vam može pomoći da se brzo i lako rešite problem – pogledajte OVDE!

Fur Wizard je pravi mađioničar za uklanjanje suvišnih i olinjalih dlaka vašeg ljubimca koje se svuda nalaze oko vas. Pritom je efikasan i u tom smislu što jednom kupovinom više ne morate da trošite novac za razliku od samolepljivh valjaka koje ste dosad koristili. Lako prevučete preko nečiste površine, uvučete zatim Fur Wizard u kutiju koju dobijate u pakovanju i ponovo je čist i spreman za korišćenje. Kutiju kada se napuni dlakama jednostavno ispraznite. Ovako nebrojano puta možete iznova i iznova upotrebljavati magični Fur Wizard.

Fur wizard
foto: Promo

A gde možete da kupite ovog čarobnjaka? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 990 rsd.

Fur wizard
foto: Promo

Fur Wizard je pogodan za nošenje jer je mali i lako ga možete spakovati kada krenete negde sa svojim ljubimcem. Možete ga slobodno voziti i u automobilu, jer sedišta neće biti pokrivena dlakama kada sa sobom imate ovu fantastičnu četku.

Rešite se dlaka i olakšajte sebi zajednički život sa ljubimcem uz Fur Wizard. Po povoljnoj ceni od 990 rsd poručite proizvod OVDE ili pozovite na broj 011/68 88 999.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs