ITAL ISHRANA

BIVŠI KUVAR NAOMI KEMBEL OTKRIO ŠTA SLAVNI SUPERMODEL JEDE: Ovo je tajna njene besprekorne linije!

Crna pantera“ koja je u šestoj deceniji postala majka, izgleda upola mlađe, a njena savršena figura godinama oduševljava svet

Lepi & Zdravi
10:49h Autor:
BIVŠI KUVAR NAOMI KEMBEL OTKRIO ŠTA SLAVNI SUPERMODEL JEDE: Ovo je tajna njene besprekorne linije!
Foto: Profimedia

Slavni britanski supermodel Naomi Kembel (51) oduvek je važila za jednu od najzgodnijih svetskih supermodela. Međutim, tajna njene besprekorne linije nije bila poznata dok njen bivši kuvar sa Jamajke nije odlučio da otkrije javnosti.

Naime, Šon Džon je za Page Six otkrio kako se Naomi hrani. On kuva za Naomi i tokom letova, jer ona kategorički odbija standardna jela u avionU.

- Kuvao sam za nju punu deceniju. Moj posao je bio da dnevno napravim jedno vrlo jednosotavno i zdravo jelo, od namirnica koje Naomi sama nabavlja. To je 'ital', što je jamajkanska reč za osobu koja praktikuje vegetarijansku ishranu. Kada je putovala, pripremao sam joj hranu za put jer ne voli hranu u avionu', rekao je Šon Džon, dodajući da Naomi ne jede često hranu iz njegovog restorana, jer namirnice sadrže gluten.

Naomi Kembel
foto: Profimedia

'Naomi nikad ne naručuje hranu iz restorana. Ako se odluči za tu opciju, uvek će tražiti da spremimo nešto čega nema na jelovniku. Uvek joj pripremam novo jelo', rekao je i naglasio:

Još jedna važna stvar - Naomi voli različite ukuse. Ne koristi so i biber, ali veoma voli začinsko bilje.

U jednom intervjuu Naomi Kembel je rekla da jede samo jedan obrok dnevno. Ne jede mlečne proizvode, gluten i piletinu.

'Jedem kad treba i ne gladujem. Ako jednog dana ne osetim potrebu za hranom, jednostavno ne jedem, ne pijem vodu i sokove. Zavisi od toga kako se osećam. Tokom leta i vrućina pijem samo sokove, otkrila je manekenka koja je u maju postala majka u 50. godini.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs