bIOGRAFIJA

12 stvari koje nismo znali o Džeki Kenedi: Muž je zatvorio na psihijatriju, lečio je elektrošokovima! (FOTO)

Džeki Kenedi, voljena prva dama Amerike. Prošla je kroz pakao sa najvećom gracioznošću

Galerije
Autor:
1 / 16 Foto: Profimedia

1. Pre Džona Kenedija, Džeki je bila verena za drugog muškarca koga je poznavala samo par meseci.

2. Njeno poreklo je bilo lažirano. Džeki je bila samo jednu osminu Francuskinja. Njeni preci su u stvari bili irski seljaci koji su se doselili u Ameriku.

3. Kada je zaprosio Džon F. Kenedi, Džeki je odlučila da prvo razmisli. Otputovala je u Evropu i nakon 30 dana se vratila i prihvatila prosidbu.

4. Džeki je mrzela svoju venčanicu. Iako je bila poslednji modni krik, Džeki je govorila da joj je naglasila ravne grudi i učinila od nje senku.

5. Mrzela je celo venčanje. Ona je htela da se venča u krugu porodice, ali je na kraju organizovana velika svečanost otvorena za javnost.

Šeron Stoun, žena borac: Moždani udar u 43. godini joj uništio život, bivši muž joj oduzeo dete!

foto: Profimedia

6. Izgubila je tri deteta. Pre nego što je rodila kćerku Karolin, Džeki je imala pobačaj, a potom je rodila mrtvo dete. Izgubila je i drugog sina Patrika, koji je umro dva dana nakon rođenja.

7. Dobila je milion dolara kako bi odbacila papire za razvod. Džeki je patila zbog izgubljene dece, muževe nevere, ljubavi koja je bledela. Otac Džona Kenedija, platio joj je milion dolara kako bi ostala sa njim u braku, jer je smatrao da će razvod naškoditi imidžu njegovog sina.

8. Obožavala je gril sir i gazirane napitke. To je bio njen tajni greh, sitni porok.

9. Treći sprat Bele kuće je pretvorila u školu. Kako njena deca ne bi patila, ona im je obezbedila najbolje učitelje.

Ona jede, a ne deblja se, zarađuje bogatstvo, ali ostaje čvrsto na zemlji: Ni jedan muškarac ne može da osvoji ovu ženu! (FOTO)

foto: Profimedia

10. Dobila je Emi nagradu. Za vreme njene "vladavine", Bela kuća je obnovljena te je Džeki provela TV ekipu pokazujući načinjene promene. Dobila je Emi televizijsku nagradu za tu epizodu.

11.Nakon ubistva muža nije sa sebe skinula pink odelo koje je bilo prekriveno krvlju. Htela je da pokaže ljudima šta su učinili njenom mužu.

12.Bila je urednica autobiografije Majkla Džeksona. Prema želji pevača napisala je tri uvodna paragrafa za biografiju Majkla Džeksona.

13. Bila je na terapiji elektrošokovima. Džeki je patila od užasne depresije. Najveći napad je doživela 1975. godine, kada se njen muž kući vratio sa ljubavnicom. Džeki je pobegla od kuće, njen muž je pozvao hitnu, a oni su je odveli na psihijatriju gde su je nedelju dana lečili elektrošokovima.

Svojom lepotom i jednom knjigom digla Beograd na noge: Turbulentan ljubavni život Jelene Tinske! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs