pogledajte

Poslednje pojavljivanje pre porođaja: Kejt Midlton u uskim farmericama i visokim štiklama! (FOTO)

Iako do porođaja broji tek nekoliko nedelja, britanska miljenica Kejr Midlton i dalje vredno obavlja kraljevske dužnosti na visini

Vip roditelji
10:04h Autor:
Poslednje pojavljivanje pre porođaja: Kejt Midlton u uskim farmericama i visokim štiklama! (FOTO)
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

U društvu princa Vilijama, Kejt je započela dan dolaskom u arenu "Copper Box" olimpijskog parka u Istočnom Londonu kako bi prisustvovala događanju u organizaciji "SportsAida" – nacionalne humanitarne organizacije kojoj je cilj pomaganje novim generacijama prvaka Olimpijskih, Paraolimpijskih i igara "Commonwealth".

Gde joj je pamet: Kejt Midlton po ciči zimi i snegu u prolećnoj haljini! (FOTO)

foto: Profimedia

Kako ističe predstavnik Kensingtonske palate, navedeni javni angažman Kejt Midlton ujedno je posledni u nizu pre njenog odlaska na porodiljsko bolovanje. Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici očekuje se u aprilu, a Kejt je u visokom stadijumu trudnoće zablistala u netipičnom izdanju.

Elegantna, nasmejana i na štiklama u poodmakloj trudnoći: Sasvim običan dan Kejt Midlton! (FOTO)

foto: Profimedia

Iako se u trudničkim danima često može osloniti na haljine A-kroja, prilikom posete olimpijskom parku u Londonu, Kejt je sve uspela da iznenadi pojavom u crnim uskim farmericama i visokim štiklama.

Život joj je do detalja isplaniran: 10 kraljevskih pravila koje Kejt Midlton ne sme da prekrši! (FOTO)

foto: Profimedia

Netipičnom odabiru u visokom stadijumu trudnoće, Kejt je pridružila kremasti kaput, koji je imala priliku i cvetnu bluzu.

5 kritika koje je Kejt Midlton trpela u svakoj trudnoći: Sve majke će se pronaći u njima! (FOTO)

foto: Profimedia

O oporavku i snalaženju s troje male dece, Kejt i Vilijam ne brinu previše, i zato nemaju nameru da angažuju novu dadilju. Kako je nedavno otkrio izvor blizak porodici, uz dadilju Mariju Boralo i kućnu pomoćnicu, nemaju potrebe za još jednom osobom, posebno sad kad su i Džordž i Šarlot krenuli u vrtić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs