Misteriozni Piksijev sin živi kao lord: Raspametiće vas elegancija ovog dase, a tek da čujete šta ima od škole

Sin selektora reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija, pravi je dasa, a njegov životni stil će vas raspametiti.

Vip roditelji
14:55h Autor:
Misteriozni Piksijev sin živi kao lord: Raspametiće vas elegancija ovog dase, a tek da čujete šta ima od škole
Foto: Printskrin@markoo/Instagram

Sin Dragana Stojkovića Piksija i njegove supruge Snežane, Marko, za svoje 32 godine retko kad se pojavio u javnosti sa porodicom. Ujedno, nije preterano aktivan ni na društvenim mrežama.

I njegova starija sestra Andrea ne voli publicitet, dok mlađu, Anju Valente, odlično znamo.

Andrea i Anja podarile su Piksiju i Snežani unučiće u čijem društvu uživaju i neretko podele fotografije preslatkih mališana.

Sin Dragana Stojkovića Piksija, koliko je javnost upućena, još uvek nije stao na "ludi kamen."

Pre nekoliko godina pričalo se da je u vezi sa devojkom po imenu Diana, ali nije poznato da li je ta ljubavna priča i dalje aktuelna. Jedinac našeg proslavljenog fudbalera, čini se, nije nasledio očevu strast prema "najvažnijoj sporednoj stvari na svetu" u životu svakog muškarca.

Marko Stojković je 2017. godine diplomirao menadžment na prestižnom Londonskom fakultetu, a fotografije koje se mogu videti na njegovom Instagram profilu svedoče da uživa da obilazi luksuzne destinacije, kao što su Florida, Dubai, Kan, Monako...

Ako se uz sve to doda da sin Dragana Stojkovića Piksija odlično izgleda, pa i da potiče iz ugledne porodice, lako se može zaključiti da je miljenik lepšeg pola.

Veliki je ljubitelj putovanja, što se može videti na njegovom profilu na Instagramu gde objavljuje fotografije sa atraktivnih i egzotičnih destinacija.

Takođe, na Instagramu se prvi put pohvalio egzotičnim kućnim ljubimcem- belim tigrom koji košta nekoliko miliona dinara.

Dragan Stojković Piksi
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Pored toga voli da uživa u skupocenom vinu i dobroj hrani, a nije strano da su mu sportski automobili velika strast, što se sve da zaključiti na osnovu Instagram profila ovog momka istančanog ukusa.

Fudbalsku reprezentaciju Srbije, koja je trenutno na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, sa tribina bodre prijatelji i članovi porodica.

Među njima je i selektorov sin, koji je uoči utakmice sa Engleskom na stadionu ponosno raširio srpsku trobojku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs