Zanimljivo

Maštovita Kejt: Originalan poklon koji je dala princu Hariju nasmejao je Britaniju! (FOTO)

Šta će kupiti kome za Božić, smišlja se tokom cele godine, a poprilično maštovita u tome pokazala se vojvotkinja od Kembridža

Vip priča
Autor:
Maštovita Kejt: Originalan poklon koji je dala princu Hariju nasmejao je Britaniju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako se u javnosti, u većini slučajeva, članovi britanske kraljevske porodice prikazuju doimaju poprilično uštogljeni, oni su sve samo ne to. Uoči skorašnjih božićnih praznika, britanski mediji raspisali su se o jednom Božiću u Sandringamu od pre nekoliko godina i neobičnom poklonu koji je Kejt Midlton dala svom deveru princu Hariju.

Javnost se dobro nasmejala, a verujemo da je isto tako bilo i u britanskoj kraljevskoj porodici pre nekoliko godina, na jednom od tradicionalnih proslava Božića. Možda mnogi ne misle tako, no božićnih tradicija drže se i oni, a posebno vole da daju poklone jedan drugom. Šta će kupiti kome za Božić, smišlja se tokom cele godine, a poprilično maštovita u tome pokazala se vojvotkinja od Kembridža.

Otkriven pravi razlog raskida Vilijama i Kejt: Ova osoba je kriva!

foto: Profimedia

Nije tajna da se ona jako dobro slaže sa svojim deverom, princom Harijem, te da imaju gotovo bratsko-sestrinski odnos. Stoga i ne čudi što mu je pre nekoliko godina, u doba kada Megan Markl još nije bilo ni na vidiku, Kejt Midlton poklonila. Radi se o minijaturnoj lutkici "A Grow Your Own Girlfriend" (Napravite sami svoju devojku), veličine tek 6 centimetara, ali, koja može postići 600 posto svoje orginalne veličine i koja raste kada se stavi u vodu sobne temperature. Kada je izvadite iz vode, vraća se u prvobitno stanje.

Te darove inače rado iz šale poklanjaju prijatelji onima koji baš i nemaju sreće s devojkama, a kako piše u uputstvima, idealna je jer nema PMS, ne zanoveta, nikada nema glavobolju i slično. Uz sve to, cena je sasvim pristupačna - oko 500 dinara.

Sara Ferguson bez dlake na jeziku: Progovorila šta stvarno misli o Kejt i Megan! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs