Okršaj lepih jetrva?

Potpuni obrt u kraljevskoj porodici: Megan u prvom planu tik do kraljice Elizabete, Kejt gurnuta u stranu! (FOTO, VIDEO)

Povodom proslave stogodišnjice Kraljevskog ratnog vazduhoplovstva, članovi slavne monarhije juče su imali brojne zvanične događaje. Među njima je najzapaženija bila "fenomenalna četvorka" - prinčevi Vilijam i Hari sa suprugama Kejt i Megan

Vip priča
10:01h Autor:
Potpuni obrt u kraljevskoj porodici: Megan u prvom planu tik do kraljice Elizabete, Kejt gurnuta u stranu! (FOTO, VIDEO)
Foto: AP / Matt Dunham

Kraljica Elizabeta je sa članovima svoje porodice učestvovala u nizu događaja kojima je obeležena stogodišnjica RAF-a, odn. Kraljevskog ratnog vazduhoplovstva.

Kraljica Elizabeta i princ Filip nisu bili na Luisovom krštenju: Imali su preče stvari od praunuka! (FOTO)

foto: Reuters / Simon Dawson

Tim povodom, kraljevska porodica je prvo prisustvovala misi u Vestminsterskoj opatiji.

foto: AP / Steve Parsons

Okupljeni poštovaoci slavne monarhije jedva su čekali da vide "fenomenalnu četvorku" - prinčeve Vilijama i Harija sa suprugama, vojvotkinjama Kejt Midlton i Megan Markl.

foto: AP / Simon Dawsons

A imali su šta i da vide! Mlade dame bile su na vrhuncu zadatka u svojim besprekornim odevnim kombinacijama. Kejt je blistala u svetloplavoj haljini sa potpisom jednog od njenih omiljenih modnih kuća, Aleksandar Mekvin. Ako vam se haljina čini poznatom, to je zato što je lepa mama troje dece istu takvu, samo u boji slonovače nosila već nekoliko puta - na krštenju svoje ćerkice Šarlot i u maju na venčanju devera Harija i jetrve Megan.

Udajom za princa Vilijama dobila titulu, moć, ali i ogromno bogatstvo: Čime je sve kraljevska porodica darovala Kejt Midlton! (FOTO)

foto: Reuters / Henry Nicholls

Upečatljiv je bio šešir iste nijanse kao i haljina, ali svima je za oko zapao fantastičan dijamantski nakit - veliki broš i elegantne minđuše.

Za razliku od nje, Megan se odlučila za tamnu elegantnu Dior haljinu teget boje i raskošan ukras za kosu, koju je skupila u punđu, a od aksesoara je imala samo diskretne minđuše i minijaturni kaiš.

foto: AP / Steve Parsons

Obe vojvotkinje opredelile su se za salonke u boji kože i obavezne male tašne, kao što to nalaže kraljevski protokol kada su torbe u pitanju.

Kraljica Elizabeta ih ne podnosi: Ovakvu obuću je zabranila članicama porodice! (FOTO)

foto: Reuters / Simon Dawson

Nakon mise u crkvi, kraljevska porodica se uputila ka Bakingemskoj palati odakle su gledali pravi vazduhoplovni spektakl.

Ono što je svima zapalo za oko je da je ovoga puta odmah do kraljice ponosno stajala Megan, dok je miljenica nacije Kejt bila "gurnuta" u stranu.

foto: Reuters / Chris Radburn

Prošlog puta kada su članovi porodice sa slavne terase pozdravljali okupljene povodom proslave kraljičinog rođendana, njihov položaj je bio potpuno drugačiji - Kejt je bila u prvom planu, dok je iza nje stajala Megan.

Kako je kraljevska porodica uništila Meganin seksepilan imidž: Ni traga od nekada fatalne glumice! (FOTO)

foto: Profimedia

Moguće je da se sada vojvotkinja od Saseksa navikla na fenomenalan prizor sa terase odakle se vide na stotine hiljada okupljenih obožavalaca...

foto: AP / Matt Dunham

... pa je zato i delovala mnogo sigurnije i sa puno samopouzdanja je pozdravljala poštovaoce sa balkona.

Stroga pravila lepote kojih Kejt Midlton mora da se drži: Nema eksperimentisanja!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs