Nije joj uvek lako

Princeza Šarlin od Monaka prvi put o svojim blizancima: Žak je jako rezervisan, a Gabrijela neustrašiva! (FOTO)

Monegaški kneževski par princeza Šarlin i princ Albert pre tri godine postali su roditelji blizanaca Žaka i Gabrijele. O tome kako je odgajati dvoje male živahne dečice sada je otvoreno progovorila lepa princeza

Vip priča
Autor:
Princeza Šarlin od Monaka prvi put o svojim blizancima: Žak je jako rezervisan, a Gabrijela neustrašiva! (FOTO)
Foto: AP / Claude Paris

Monegaški princ Žak i njegova sestra bliznakinja, princeza Gabriela su trogodišnji mališani princa Alberta i njegove lepe supruge Šarlin.

Zaigrani blizanci već su u nekoliko javnih angažmana na kojima su se pojavili u društvu svojih roditelja pokazali koliko su živahni i nestašni.

Nikad seksepilnija princeza Šarlin: U ovakvom izdanju je nikad nismo videli! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

Tokom intervjua za francuski magazine Point de Vue, monegaška princeza je povodom sedme godišnjice braka progovorila i o odgoju svojih živahnih mališana.

"Postoje jutra kada odspavaju malo duže, a opet tu su i ona kada se probude vrlo vrlo rano. Tokom prve tri godine deca su najživahnija, pa mi se nekada iskreno činilo da moja imaju i previše energije", kazala je 40-godišnja princeza, a onda opisala kakvi su individualno njen ćerkica i sinčić.

Čast koja se ne ukazuje svakome: Princ Albert i princeza Šarlin večerali sa Đokovićima! (FOTO)

foto: AP / Claude Paris

"Žak je jako rezervisan. Siguran je u sebe, ali voli da odvoji vreme i posveti se nečemu. Zapravo niko ne može da mu kaže šta da radi i da ga natera na nešto što ne želi", govorila je Šarlin i dodala: "S druge strane, Gabrijela je neustrašiva i s njom uvek treba biti više na oprezu."

Ponosna mama princeza Šarlin: Neverovatna sličnost nje i sina Žaka! (FOTO)

foto: Reuters / Eric Gaillard

Ponosna majka takođe je naglasila da se njeni blizanci savršeno dopunjuju i da je njihova veza neopisivo jaka.

"Njih dvoje se neizmerno vole. Tu ljubav ne možemo da nadmašimo ni suprug ni ja. Njih dvoje uvek donose zajedničke odluke i nezavisni su već sada. Ponekad oni nas uče ponašanju. Najbitnije je da ne pravimo razliku između njih, već im posvećujemo podjednaku pažnju", zaključila je monegaška princeza.

Suze koje se ne zaboravljaju: Jedan susret iz korena promenio život princeze Šarlin! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs