pogledajte

Poslednji put u javnosti kao nevenčan par: Ovako su Megan i princ Hari proveli dan pred venčanje! (FOTO)

Nije bilo kraja lošim vestima za Megan Markl u protekloj nedelji, ali čini se da je njena loša sreća gotova – zajedno s majkom vratila se u hotel Kliveden Haus i nije mogla da sakrije zadovoljstvo

Vip priča
Foto: Reuters / Steve Parsons

Megan Markl i njena majka Dorija Ragland bile su na čaju kod kraljice Elizabete II. Njihovo je druženje očitgledno je prošlo odlično jer su obe bile dobrog raspoloženja.

 

"Osećam se predivno", rekla jeMegan Markl.

 

Princ Hari se sveti za majčinu smrt: Šta nikako neće dozvoliti na svom venčanju! (FOTO)

foto: Reuters / Steve Parsons

Megan Markle i Dorija Ragland na čaju s kraljicom Elizabetom II bile su u dvorcu Vindzor. Prisutnima su uz čaj posluženi tradicionalni sendviči s džemom i biskvitna torta.

 

Nakon čaja vesela Megan Markl i majka dovezene su do hotela Kliveden Haus u kojoj će prespavati zadnju noć pre venčanja. U hotelu će večeras biti i Meganine najbliskije prijateljice i prijatelji, njen dizajner haljine i frizeri.

 

Megan je na sebi imala plavu haljinu Rolanda Moureta vrednu oko 1.700 evra.

 

Još detalja o kraljevskom venčanju: Evo koga je princ Hari izabrao za kuma! (FOTO)

Samo nekoliko kilometara od Megan Markl i njene majke princ Hari i njegov brat Vilijam razgovarali su s mnogim okupljenim ljudima u blizini dvorca Vindzor.

 

Pravila kojih princ Hari i Megan Markl moraju da se pridržavaju tokom svog venčanja: Sve je do detalja isplanirala kraljevska porodica! (FOTO)

foto: Reuters / Steve Parsons

Princ Hari sa svojim bratom i kumom će svoj zadnji nevenčani dan provesti u Kovorth Parku, hotelu s pet zvezdica u blizini dvorca Vindzor, gde je prvi put poljubio Megan.

 

Megan Markl i princ Hari objavili željenu listu svadbenih poklona: Svi su ostali u čudu!

foto: Reuters / Steve Parsons

Ranije, tokom dana, Megan Markl i princ Hari poslednji put su napustili Kensingtonsku palatu kao nevenčani par pre nego što su se zaputili u dvorac Vindzor.

 

Šta će biti ubedljivo najskuplje na venčanju princa Harija i Megan Markl: Na ovome nisu štedeli uopšte! (FOTO)

foto: Reuters / Steve Parsons

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs