Gest ljubavi

Zaljubljeni princ Hari: Neobičnim gestom pokazao koliko voli svoju verenicu! (FOTO)

Da je siguran da nije pogrešio kada je zaprosio američku glumicu Megan Markl, princ Hari je potvrdio još jednom. Baš poput svog starijeg brata princa Vilijama, koji je uoči venčanja s Kejt Midlton odbio da potpiše predbračni ugovor, isto je sada uradio i Hari

Vip priča
Autor:
Zaljubljeni princ Hari: Neobičnim gestom pokazao koliko voli svoju verenicu! (FOTO)
Princ Hari i Megan Markl, Foto: Profimedia

Iako su, zbog njegovog razuzdanog ponašanja unazad nekoliko godina, retki verovali da će se princ Hari ikada smiriti i pronaći životnu partnerku sa kojom će se skrasiti, sve se promenilo kada je u njegov život ušla američka glumica Megan Markl.

Tajno devojačko veče Megan Markl: Kejt Midlton nije bila pozvana!

foto: Profimedia

A koliko je siguran u njihovu ljubav i koliko veruje da će njihov brak trajati "do kraja života", govori i podatak da je odbio da potpiše predbračni ugovor, kojim bi osigurao svoje bogatstvo, koje se procenjuje na 30 miliona funti.

Osmeh govori više od reči: Megan Markl u zagrljaju srpskog sportiste! (FOTO)

1 / 6 Foto: Profimedia

"Nikada nije ni razmišljao da će potpisati predbračni ugovor. Uveren je da će mu ovo biti prvi i jedini brak, i zato ne želi ništa da potpisuje", rekao je blizak prijatelj princa Harija. Sve to pokrenule su glasine da se kraljevska porodica želi osigurati da Hari neće izgubiti svoje milione, posebno zato jer Megan već ima brak iza sebe, s filmskim producentom Trevorom Engelsonom, koji je propao nakon samo dve godine.

Kraljevska porodica skriva mračnu tajnu Megan Markl: Izbrisan blog u kojem je glumica otvoreno pisala o seksu!

foto: Profimedia

Ovim gestom Hari je nastavio da ide istim putem svog starijeg brata,princa Vilijama, koji je takođe odbio da potpiše predbračni ugovor uoči venčanja s Kejt Midlton. Oba postupka začudila su javnost, posebno jer je poznato da njihova majka,princeza Dajana, nikada nije potpisala isti, pa je kasnije morala da se bori s princom Čarlsom pa joj razvodom pripalo 17 miliona funti kao i dodatno 400 hiljada funti godišnje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs