Gotovo je!

Donela tešku odluku: Nakon deset godina, jedna od najlepših žena na svetu raskinula veridbu! (FOTO)

Iako je od početka njihove veze tvrdila da im brak nije bitan, i kako česta odvojenost i mnogobrojna putovanja dobro utiču na njih, na kraju se pokazalo kako to i nije baš tako. Nakon deset godina, veridbu su raskinuli Viktorijin anđeo Alesandra Ambrozio i Džejmi Mazur, s kojim ima dvoje dece

Šuška se
19:03h Autor:
Donela tešku odluku: Nakon deset godina, jedna od najlepših žena na svetu raskinula veridbu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Gotovo je. Slavni supermodel i jedna od zaštitnih lica "Victoria's Secret-a", Alesandra Ambrozio i Džejmi Mazur, s kojim je bila u vezi i verena punih deset godina, prekinuli su svoju vezu.

"Trudili su se svim silama da sakriju od javnosti da je njihovoj ljubavi došao kraj, ali Alesandra je to svojim ponašanjem ipak otkrila, a i već duže vreme nije se s njim pojavljivala u javnosti", rekao je izvor blizak paru za "US Magazine".

Par, koji je bio veren od 2008. godine, ali vezu nisu nikada ozakonili, već se duže vreme nisu nigde pojavljivali zajedno, pa čak ni na ovogodišnjem "Super Bowlu", a 36-godišnja manekenka poslednju zajedničku fotografiju objavila je za prošli Božić, iako često objavljuje fotografije sebe i dece. Tokom desetogodišnje veze, Alesandra i Džejmi dobili su dvoje dece - devetogodišnju Anju i petogodišnjeg Nou.

foto: Profimedia

Brazilska lepotica još je 2016. godine rekla za "Cosmopolitan" kako je za uspeh svake veze potrebno da partneri provode i vreme odvojeno. "Stalno putujem i mislim da je upravo to važno da održimo 'iskre' u našoj vezi."

Ali, na kraju, čini se da je upravo razdvojenost jedan od faktora koji su uticali na kraj njihove veze.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs