Uživa u samoći

Hale Beri (51) ponovo sama: Prelepa glumica otkrila tajnu svoje lepote! (FOTO)

Bilo me strah raspada braka, ali sam se suočila s tim pre nego da dozvolim da budem nesrećna, rekla je nedavno glumica koja je prošla kroz tri razvoda, a ima ćerku i sina

Vip priča
Autor:
Hale Beri (51) ponovo sama: Prelepa glumica otkrila tajnu svoje lepote! (FOTO)
Hale Beri, Foto: Profimedia

Ovo je jedna od mojih omiljenih poza u jogi. Osećam se pet centimetara višlja nakon ovog istezanja, istakla je glumica Hale Beri (51) ispod fotografije koju je objavila na društvenoj mreži. Oskarovka je odlučila da podeli sa obožavateljima tajnu svog izgleda pa je objasnila kakve vežbe radi i šta joj je najvažnije.

Fitnes nije samo trčanje, podizanje i udaranje. Za mene, biti atletski građena i u super formi je takođe istezanje, disanje i postizanje mira - napisala je Beri.

Dodala je kako joj istezanje daje dugotrajne mišiće, savitljivija je i pomaže joj da izbegne povrede. Glumica je uz to 'izazvala' svoje obožavatelje da podele svoju omiljenu joga pozu, a ohrabrila ih je i ako nemaju da je potraže pa da joj jave kako se osećaju nakon što je urade. Fanove je objava, oduševila pa su pohvalili njen izgled i gipkost.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

- Ti si bezvremenska lepotica. Ovo je izvanredna vežba. Ja sam upola mlađa od tebe i ne mogu jednu, a kamoli obe noge da tako podigne, - komentarisali su. Zahvalili su Beri što ih je podsetila na važnost rastezanja na tako lep način i dodali kako ih inspiriše i da će što pre isprobati njenu omiljenu pozu.

- Moram da uradim tu vežbu odmah danas. Zadivljuješ me, Hale- istakla je jedna obožavateljka. Beri, koja zadnjih nekoliko neljea deli savete za vežbanje preko društvenih mreža, trenutno je slobodna nakon što je bila nekoliko meseci u vezi sa britanskim muzičkim producentom Aleksom da Kidom (35). Nakon raskida je objavila kako je "završila s ljubavi" i da uživa u slobodi i vremenu koje ima samo za sebe.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

- Provodim mnogo vremena sa decom i sada imam vremena za razmišljanje kako da napravim neke drugačije izbore kada je reč o muškarcima - objasnila je Beri. Dodala je kako je samoća dragocena za nju jer je shvatila da je neustrašiva budući da je prošla kroz tri razvoda.

- Bilo me strah raspada braka, ali sam se suočila s tim pre nego da budem nesrećna - istrakla je Amerikanka. Glumica iz veze sa kanadskim modelom Gabrijelom Obrijem (41) ima ćerku Nahlu Arielu (9), a u braku sa kolegom Olivijeom Martinezom (52) dobila je sina Mejsa Roberta (4). Bila je udata i tri godine za bivšeg bejzbol igrača Dejvida Džastisa (51) kao i od 2001. do 2005. za pevača i tekstopisca Erika Beneta (51).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs