otkrivamo

Afere koje su uzdrmale svet: Ljubav na skaredan način! (FOTO)

Predstavljamo vam 12 najvećih ljubavnika zlatnog Holivuda

Vip priča 13.11.2017. - 12:09h Autor: Stil
Foto: Profimedia

7. Šon Koneri i Rakel Velč

 

Dok je bio u braku sa Dijen Kilento, Šon Koneri je uplovio u avanturu sa Rakel Velč koja je te godine glumila u Fantastičnom putovanju i Milion godina pre nove ere. Originalni 007 je bio povezivan sa mnogim glumicama tada, počevši od Lane Vud do Džil Džon, ali i Lanom Turner.

 

Davno zaboravljeni skandali zlatnog Holivuda: Pobačaji, ubistvo, žrtve roditelja!

foto: Profimedia

8. Stiv Makvin i Mami Van Doren

 

Mami još nije bila razvedena od frontmena Reja Antonija 1959. kada se prvi put spetljala sa Makvinom, tadašnjom zvezdom vesterna Tražen: živ ili mrtav. Ni on nije bio razveden od  glumice i pevačice Nejle Adams. Prema Van Doren, Makvin ju je čak i nagovorio da koristi psihoaktivne supstance.

 

Najfatalnija lepotica na svetu: Zbog nje su muškarci pokušavali da se ubiju!

foto: Profimedia

9. Stiv Makvin i Ali Makgro

 

Ali se zaljubila u Stiva na setu filma Bekstvo 1972. godine što je njen tadašnji suprug, inače direktor Paramaunt studija, Robert Evans saznao od prijatelja Henrija Kisindžera.

foto: Profimedia

10. Glorija Svanson i Džozef Kenedi

 

Sve je počelo 1927, kada je Glorija otišla kod Kenedija zbog finansijskog savetovanja. Uskoro, otac Džona Kenedija i holivudska lepotica našli su se u trogodišnjoj vezi koja se odigrala na relaciji od Palm biča do Pariza. Naravno, Svanson je tada bila u braku sa francuskom aristokratom. 

 

Paklena strast među kolegama: Najveće ljubavne afere koje su otišle predaleko!

foto: Profimedia

11. Ingrid Bergman i Roberto Roselini

 

Na setu filma Stromboli, Ingrid se toliko zaljubila u reditelja Roberta Roselinija da je ostavila svog muža i ćerku zbog njega. Ovaj skandal je dostigao vrhunac kada su se Bergman i Roselini venčali. par je imao troje dece i ostao zajedno do 1957, kada je Roselini imao aferu sa Sonali Dasguptom, ženom njegovog kolege.

 

Mračne tajne sa snimanja filma Kazablanka: Ingrid je jedva izdržala!

foto: Profimedia

12. Gari Kuper i Patriša Nil

 

Patriša je imala 21, a Gari 46 godina kada su započeli vezu za vreme snimanja Fontane. Ovo nije bila prolazna stvar, jednom prilikom nakon što je Kuper video Patrišu da se ljubi sa Kirkom Daglasom, lupio joj je šamar. Ova afera stvorila je ozbiljnu tenziju između Kupera i njegove žene koja je zahtevala brzi razvod.

 

Spavala s kim je htela, imala nameru da ubije Hitlera: Holivud sa šapatom priča o ovoj glumici!

 

(Stil.kurir.rs)

foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs