Neočekivana prijateljstva

Nerazdvojni od kraljevske porodice: Jedni imaju slavu, drugi prestiž, a zajedno moć! (FOTO)

Ovo su slavne osobe koje su već godinama izuzetno bliske sa plemstvom i članovima kraljevske porodice
Vip priča
12:10h Autor:
Nerazdvojni od kraljevske porodice: Jedni imaju slavu, drugi prestiž, a zajedno moć! (FOTO)
Foto: Reuters / Pool

Jedni imaju slavu, drugi prestiž i titule, ali sve ih zajedno povezuje moć i bogatstvo. Ovo su slavne osobe koje su već godinama izuzetno bliske sa plemstvom i članovima kraljevske porodice.

1. Tejlor Svift i princ Vilijam

Pevačica i princ Vilijam pre četiri godine su imali zajedničko izvođenje pesme "Livin' on a Prayer" sa Bon Džovijem u Kensingtonskoj palati.

"Bilo je to veče koju ću pamtiti do kraja života. Celo veče je bilo čarobno i ako ikada ponovno poželi da pevamo zajedno, vrlo rado ću se odazvati", rekla je nakon nastupa Tejlor. Iako nije poznato da li su nakon toga ikada više stupili u kontakt, to večee su delovali poprilično opušteno i srećno.

Kraljica Elizabeta besna na unuka: Čarls je loš uzor, Vilijam je isti otac! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

2. Džos Stoun i princ Hari

Britanska pevačica je vrlo bliska s oba engleska princa, ali prijateljski odnos sa princem Harijem ipak je malo intenzivniji. Tako smo ih često viđali na raznim događajima kako razgovaraju i smeškaju se jedan drugome. Sem toga, pevačica je uvek imala samo reči hvale za njega.

"Već godinama dolazim u kontakt s njim i gledam ga kako odrasta i čini sve najbolje za ovu zemlju, pa bi kao nacija trebalo da budemo izuzetno ponosi na njega. On je divan momak" , rekla je jednom prilikom Džos.

Najveće kajanje sinova princeze Dajane: Taj razgovor nikada nećemo zaboraviti! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

3. Mišel Obama i princ Hari

Bivša prva dama Amerike Mišel Obama je upoznala šarmantnog princa tokom mandata svog supruga Baraka Obame na prijemu u Beloj kući, a osim toga susretali su se još nekoliko puta i u britanskoj Kensingtonskoj palati, prilikom poseta bivšeg predsednika Londonu.

Navikla na luksuz: Mišel Obama otkrila šta će joj najviše nedostajati iz Bele kuće! (VIDEO)

Foto: AP
Foto: AP

4. Dejvid Bekam i kraljica Elizabeta

Nekadašnji fudbaler Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija već godinama su povezani sa kraljevskom porodicom. Druže se između ostalog sa Kejt Midlton i princom Vilijamom, kao i njegovim bratom Harijem. Takođe su prisustvovali i njihovom venčanju 2011. i bili počasni gosti na prijemu kod kraljice Elizabete.

"To je jedan vrlo zdrav i normalan odnos. Kejt i Vilijam su vrlo jednostavni i druželjubivi", opisao je njihovo prijateljstvo jednom prilikom Dejvid.

Ovako je Kejt živela pre udaje: Služila kafu, pomagala nesrećnima, imala dve velike ljubavi! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

5. Rodžer Federer

Jedan od najpoznatijih tenisera na svetu, Rodžer Federer izuzetno je blizak s mlađom sestrom Kejt Midlton, Pipom. Osim toga što ona obožava tenis koji ih je i sprijateljio, pa se redovno druže na tribinama najpoznatijih svetskih teniskih turnira, Pipa je proslavljenog sportistu čak pozvala i na svoje venčanje.

Mirka Federer na meti oštrih kritika: Ima milione, a na crvenom tepihu je katastrofa! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

6. Rijana i princ Hari

Tokom svoje kratke humanitarne posete ostrvu Barbados, princ Hari je upoznao i družio se sa Rijanom. Pevačica koja je inače rođena u tom tropskom raju, proslavila je celo ostrvo i tamošnje siromašno stanovništvo i nikada nije zaboravila odakle dolazi. Planetarno poznata pevačica i zgodni princ proveli su nekoliko sati zajedno i delovali vrlo opušteno i srećno.

Nikoga u porodici ne zanima tron: Princ Hari šokirao priznanjem!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

7. Princeza Beatris

Glumački ljubavni par Ašton Kučer i Mila Kunis su vrlo dobri prijatelji s princezom Beatris koja živi u Njujorku gde su ih često sretali na zajedničkim ručkovima zajedno sa njenim dugogodišnjim dečkom Dejvom Klarkom. Takođe, 2013. su zajedno letovali u Sen Tropeu.

Mislite da je britanskoj kraljevskoj porodici lako? Ove obaveze moraju da ispune svakodnevno! (FOTO)

Foto: Profimedia, AP
Foto: Profimedia, AP

8. Elton Džon i princeza Dajana

Nikada nije bila tajna da su Elton Džon i omiljena princeza Dajana bili vrlo bliski prijatelji. Nakon što je ona tragično preminula u automobilskoj nesreći, pevač se zbližio sa njenim sinovima, prinčevima Harijem i starijim Vilijamom koji ga je između ostalog pozvao i na venčanje. Sa Harijem se zatim sastajao na Međunarodnoj konferenciji o sprečavanju AIDS-a.

Šokantna ispovest Dajaninog sveštenika: Evo šta je stvarno planirala sa Dodijem Fajedom! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

9. Kara Delevinj i princ Hari

Iako nikada nisu zajedno uslikani i uhvaćeni zajedno, poznato je da su se godinama družili. Svetski supermodel Kara Delevinj nikada nije krila ovu prijateljsku vezu, a jednom prilikom je u intervjuu priznala i da joj se princ nekoliko puta pojavio u snovima.

Ključni trenutak u životu princa Čarlsa: Od samog početka nije krio koliko ga privlači! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs