Porodična rezidencija od 2009.

Navikla na luksuz: Mišel Obama otkrila šta će joj najviše nedostajati iz Bele kuće! (VIDEO)

Kako će preseljenje pasti članovima porodice Obama i šta će im najviše nedostajati, Mišel je otkrila gostujući u šou programu kod svoje prijateljice Elen Dedženeris
Celebrities
04:08h Autor:
Navikla na luksuz: Mišel Obama otkrila šta će joj najviše nedostajati iz Bele kuće! (VIDEO)
Foto: AP / Carolyn Kaster

Prva dama SAD-a Mišel Obama uskoro će sa suprugom i dve ćerke da se iseli iz predsedničke rezidencije u Vašingtonu. Nakon isteka mandata Baraka Obame, porodica će da ode iz Bele kuće u kojoj su boravili od početka 2009. godine.

Kako će preseljenje pasti članovima porodice Obama i šta će im najviše nedostajati, Mišel je otkrila gostujući u šou programu kod svoje prijateljice Elen Dedženeris.

Razuzdana Obamina ćerka: Zbog Malije prva američka porodica nema mira! (FOTO)

"Najviše će mi nedostajati ljudi. Devojke su odrasle u Beloj kući. Osoblje koje je onde vidimo svaki dan. Ti ljudi pomogli su nam da vaspitamo djecu. Voleli su nas i brinuli se o nama. Onog trenutka kad odemo, najviše će mi oni nedostajati", rekla je Mišel.

Ona smatra da su njene ćerke, 15-godišnja Saša i 18-godišnja Malija, spremne za odlazak ali uprkos tome veruje da im neće biti lako.

Bela kuća otkrila tajne njenih stanara: Haremi, silovanja i homoseksualne veze!

"Pokušavamo da ih naučimo da cene što hodaju Južnim travnjakom i što sede na Trumanovom balkonu. Jednostavno želimo da od svega ovoga stvore lepe uspomene", dodala je odlično raspoložena Mišel koja se u emisiji nije ustručavala da zapleše.

Nova kuća porodice Obama: Raspametiće vas njena unutrašnjost! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs