Promašaj na svečanoj večeri

Mirka Federer na meti oštrih kritika: Ima milione, a na crvenom tepihu je katastrofa! (FOTO)

Pored sada već standardnih komentara o Mirkinom stasu i uvredama na račun težine ove mame četvoro dece, mnogi su zbunjeni njenim odabirom nakita
Moda
16:16h Autor:
Mirka Federer na meti oštrih kritika: Ima milione, a na crvenom tepihu je katastrofa! (FOTO)
Foto: AP / Lauren Hurley

Rodžer Federer i njegova supruga Mirka bili su zvezda ovogodišnjeg gala okupljanja koje se tradicionalno održava po završetku Vimbldona. Sasvim logično, budući da je Rodžer ponovo osvojio turnir i ostavio bez reči i najveće teniske legende, piše Glossy.

Sportista je za tu priliku odabrao jednostavno odelo klasičnog kroja, dok se njegova draga opredelila za pomalo neobičan, ali veoma elegantan look - belu haljinu sa cvetnim motivima i stilizovani bolero.

Međutim, ovakvim izgledom nije oduševila modne znalce. Štaviše, na internetu se mogu pronaći veoma negativni komentari o Mirkinom odabiru.

Pored sada već standardnih komentara o Mirkinom stasu i uvredama na račun težine ove mame četvoro dece, mnogi su zbunjeni njenim odabirom nakita.

Svi koji su je prozivali zbog kupaćeg, uješće se za jezik: Mirka Federer izgleda nikad bolje! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Tako pojedini ističu da ovakav nakit ne odiše glamurom koji prilika kakva je Šampionska večera podrazumeva, kao i da se on naročito ne slaže s njenom haljinom.

Takođe, malo je onih kojima se dopada Mirkina haljina, pa mnogi ističu da je supruga osmostrukog osvajača Vimbldona mogla malo više da se potrudi.

Modni dvoboj slavnih sestara: Pipa protiv Kejt na Vimbldonu! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs