Kraljevska porodica to nije mogla da dozvoli

Šokantna ispovest Dajaninog sveštenika: Evo šta je stvarno planirala sa Dodijem Fajedom! (FOTO)

Nekoliko meseci pre pogibije, Dajana je počela da dolazi u crkvu, ali se uvek držala po strani, kako ne bi privukla pažnju
Vip priča
20:58h Autor:
Šokantna ispovest Dajaninog sveštenika: Evo šta je stvarno planirala sa Dodijem Fajedom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Sveštenik Frank Geli otkrio je da ga je princeza Dajana pitala da li bi mogla da se venča sa svojim dečkom, Dodijem Fajedom u crkvi i to malo pre nego što je poginula, piše Dejli Mejl.

Anglikanski sveštenik služio je u crkvi St. Mary Abbots u Kensingtonu, nedaleko od Kensingtonske palate u zapadnom Londonu, gde je princeza živela.

Tužno odrastanje princeze Dajane: Žena koja nikada nije osetila iskrenu ljubav! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nekoliko meseci pre pogibije, Dajana je počela da dolazi u crkvu, ali se uvek držala po strani, kako ne bi privukla pažnju. Tako je jednom prilikom zaustavila Franka i raspitivala se o venčanju - on je ubeđen da je u pitanju bio potencijalno sklapanje braka između nje i Dodija Fajeda, koji je, kao što se zna, bio muslimanske veroispovesti.

"Želela je da zna da li dvoje ljudi različitih vera mogu da se venčaju. Rekao sam joj da mogu", izjavio je Geli za Sandej Ekspres.

"Dok smo razgovarali, zazvonio joj je telefon. Bilo je očigledno da je to Dodi. Oči su joj se zacaklile. Dok je odlazila, pitala me je da li bih obavio ceremoniju kada se bude udavala. Njena ljubav bila je očigledna", rekao je sveštenik.

Skandal neviđenih razmera: Isplivali tajni snimci princeze Dajane o seksu sa Čarlsom! (FOTO)

<\/div>

Dok je krstarila Mediteranom sa Dodijem, Dajana se javila svešteniku sa dobrim vestima. Zatražila je da se sretnu u Kensingtonskoj palati posle letovanja, ali nažalost, nekoliko dana kasnije od tog razgovora je preminula.

"Ubeđen sam da bi se Dajana i Dodi venčali, da nisu poginuli", dodao je Geli.

On je otkrio i da je Dajana bila srećna, zaljubljena u Dodija i da se radovala budućnosti. Međutim, sveštenik veruje da bi ovo venčanje izazvalo tenzije u Crkvi Engleske zbog Dodijeve veroispovesti.

Kraljevska porodica lagala Dajaninog brata: Okrutno je šta su tražili od dečaka na sahrani! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Princeza je otkrila da je volela sveštenika Franka jer je bio predusretljiv, od poverenja i umeo je da sasluša. A iako je Dajana tražila da je on oslovljava po imenu, uvek joj se obraćao sa "Vaša Visosti".

Geli je otkrio i da se princeza raspitivala o muslimanskom načinu života, pogotovo o tome kako su žene tretirane. Dodao je da je Dajana bila impresionirala količinom poštovanja kojeg je dobijala od Dodija i da je verovala da joj on može pružiti ljubav i sigurnost.

(stil.kurir.rs)

Dan nakon skandaloznog priznanja ubice princeze Dajane: Princ Filip hitno hospitalizovan! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs