Teška životna priča

Đulijana Rančić nakon osude celog sveta: Želim da budem seksi i lepa, ali ne mogu!

Primetila sam da puno jedem, ali ne dobijam na težini. Pogledam se u ogledalo i teško mi je. Vrlo sam mršava - rekla je voditeljka
Vip priča 03.04.2015. - 18:39h
Foto: Profimedia

Poznata TV voditeljka Đulijana Rančić, u proteklih nekoliko godina prolazila je kroz pravi pakao. Naime, nakon brojnih pokušaja da ostane u drugom stanju, Đulijana se obratila lekarima, koji su joj neočekivano saopštili da boluje od raka.

 

Ubrzo nakon šokantnog saznanja podvrgla se dvostrukoj mastektomiji.

 

Uzrok raka otkriven još pre 92 godine - Nobelovac dao objašnjenje i način zaštite!

 

Srećom, dobro je reagovala na lečenje, a nakon toga konačno joj se ostvarila jedna od najvećih želja - poželela je dobrodošlicu sinu Djuku koji je na svet stigao uz pomoć surogat majke. Ipak, slavna voditeljka i dalje se svakodnevno bori sa posledicama bolesti.

 

Iako se rak nije vratio, mora da uzima terapiju koja joj ne dozvoljava da povrati kilažu.

 

Selin Dion kroz suze otkrila - Nemam budućnost, živim dan po dan! (VIDEO)

 

"Primetila sam da puno jedem, ali ne dobijam na težini. Pogledam se u ogledalo i teško mi je. Vrlo sam mršava. Želim da izgledam zdravo, lepo i seksi, a ne mogu" - kaže četrdesetogodišnja Đulijana i dodaje da joj teško pada i to što se sada više komentariše njen izgled, a ne njen posao.

 

Ipak, kaže da se najgore osetila kada je na snimanju za naslovnicu jednog magazina fotograf u poslednjem trenutku odbio da je fotografiše videvši koliko je zaista mršava:

 

"Žao mi je što neki ljudi misle da sam odvratno mršava, ali ne mogu ništa da uradim povodom toga. Imam sreću da imam tip raka koji reaguje na lekove", kaže Đulijana.

 

Umire u 24. godini - Dragocene reči hrabrog momka i poruka celom svetu!

 

Voditeljka se ovom prilikom osvrnula i na svoju porodicu, otkrivši da ona i njen suprug Bil, inače preduzetnik hrvatskog porekla, žele da imaju još dece, ali da će se ovog puta najverovatnije odlučiti za usvajanje, budući da je izglubila poslednji zamrznuti embrion.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...