Ispovest nakon gubitka bebe

Nikolija Jovanović: Sledeću trudnoću provešću u izolaciji!

Prošla sam kroz najteži period u životu, i sve ostalo deluje nebitno. Ipak, koliko god da je teško, dobro sam. Gledam da budem pozitivna, jer u ovoj situaciji ne pomaže ni iskustvo, ni pamet - kaže ona
Vip priča 03.04.2015. - 17:50h
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Nikolija Jovanović i Relja Popović iz Elitnih Odreda iznenadili su javnost kada su potvrdili da su zajedno i da čekaju dete. Međutim, zadesila ih je tragedija - samo nekoliko nedelja nakon objavljivanja srećne vesti, Nikolija je izgubila bebu.

 

"Prošla sam kroz najteži period u životu, i sve ostalo deluje nebitno. Ipak, koliko god da je teško, dobro sam. Gledam da budem pozitivna, jer u ovoj situaciji ne pomaže ni iskustvo, ni pamet", rekla je ćerka Vesne Zmijanac i dodala:

 

"Ovo je bila viša sila, ali budem li, daj Bože, ponovo ostala u drugom stanju, neke stvari ću mnogo drugačije uraditi. Za trudnoću je znalo samo par ljudi, pa je opet nekako vest procurela. Sledeću ću provesti u izolaciji! Medijska pažnja mi nije prijala, nisam htela ni od veze, ni od trudnoće da pravim pompu. Dešavalo mi se čak da me novinari zovu da pitaju da li mogu sa mnom kod lekara. Pobogu!", kaže Nikolija.

 

Vesna Zmijanac progovorila o gubitku unučeta!

 

Vesti o njenom privatnom životu izazvale su i negativne reakcije na društvenim mrežama, ali Nikolija kaže da takve stvari "idu na dušu" onima koji ih pišu.

 

"Ne dotiče me, ne mogu da me ugroze, ugrožavaju samo sebe. Sva ta deca koja to pišu, možda će jednog dana biti u sličnoj situaciji i nikako im neće biti prijatno."

 

Nakon mesec dana pauze, vratila se poslu, što slikovito objašnjava.

 

"Ako bi radnica u pekari ili medicinska sestra izgubila bebu, da li bi mogla da uzme pet meseci odsustva? Naravno da ne bi. Razlika je u tome što ja moram i da se nasmejem i kažem - dobro veče, dobro došli, ajmo svi ruke gore", objasnila je pevačica.

 

Ona je dodala i da planira da se ostvari kao majka čim to bude "medicinski dozvoljeno i kad Bog da".

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...