Drugo stanje

Trudnoj Jeleni Kostov nije lako: Više ne čita vesti, plače zbog svake sitnice!

Bila je i razdražljiva i nervozna, ali pevačica tvrdi da nije razmažena trudnica
Celebrities
01:24h
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Pevačica Jelena Kostov trenutno je u četvrtom mesecu trudnoće. Ona je tek nedavno počela da uživa u blagoslovenom stanju, jer je do sada bila nervozna, razdražljiva i često je povraćala.

 

Ali, Jelena priznaje da se i sada rasplače na svaku sitnicu.

 

"Sad mi je super u odnosu na prva tri meseca, nego nisam htela o tome da pričam. Imala sam mučnine i bila nervozna, ali nisam dozvolila da iko primeti da se ne osećam dobro. Od četvrtog meseca je zaista sve mnogo lakše i sada sam super", kaže Jelena, koju rasplaču kako lepe tako i loše vesti.

 

"Zbog toga više ne čitam vesti. Ne želim da bilo kakve negativne informacije dopiru do mene, jer hoću da maksimalno uživam u trudnoći i sklonim se od svega ružnog. Inače sam veoma emotivna, a sad u trudnoći se to pojačalo. Kad god čujem nešto lepo, ja plačem. Ko šta radi, ja samo plačem, samo mi suze liju niz lice. To je neverovatno nešto", otkriva Jelena.

 

"Nenormalno sam osetljiva otkada sam u drugom stanju. Plačem na svaku sitnicu. Mama me pozove i kaže: "Volim te najviše na svetu", i ja onda plačem kao kiša satima", kaže Jelena, koja tvrdi da nije razmažena trudnica.

 

Ova žena je pre dva meseca imala stomak do zuba i 20 kg viška: Pogledajte je sada! (FOTO)

 

A photo posted by Jelena Kostov (@kostovjelena) on Sep 18, 2016 at 5:05am PDT

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...