Egzibicionizam

Seksi trend za kojim je svet poludeo: Da li biste smeli da mu se prepustite?

Granice celokupnog poimanja stvari se pomeraju, pa tako nam se čini da granice u seksu zaista više ne postoje
Ljubav
09:34h Autor:
Seksi trend za kojim je svet poludeo: Da li biste smeli da mu se prepustite?
Foto: Shutterstock

Mogućnost da budete uhvaćeni u nestašluku na javnom mestu još više uzbuđuje i pumpa adrenalin u vaše telo, čineći vas strastvenijim. Međutim, da li je moguće da je seks na javnom mestu postao stvar trenda i lične reklame?

Strastvena avantura na javnom mestu je seksi, uzbudljiva i nestašna, ali nam se čini da su tri para, koja su nedavno u Americi imala seks na javnom mestu, želeli da se ovim činom reklamiraju i pohvale svima - prenosi Men's Health.

Naime, jedan par se prepustio strastima i ljubavi usred bela dana (u 15.30) na trotoaru ispred prodavnice maturskih haljina u Čula Visti u Kaliforniji. Vlasnik radnje ih je video na snimku sa nadzorne kamere. Zaboravili smo da napomenemo da su se oni tek upoznali!

Najgora seks poza za žene - Muškarci, prestanite da insistirate!

Na Univerzitetu u Tenesiju jedan par je imao seks u novinarskoj loži na stadionu "Nejland". Pitate se kako su ih uhvatili? Postavljanjem fotografije na društvenoj mreži Snapchat.

Foto: Ilustracija / Thinkstock
Foto: Ilustracija / Thinkstock

Poslednji, najnezgodniji slučaj je zabeležen u metrou, gde je jedan par uživao u dogi stajlu na pokretnim stepenicama. Kada ih je prolaznik prekinuo, žena se okrenula otkrivajući malu bebu koja joj je bila privezana za grudi sve vreme.

Seks na javnom mestu sa detetom u rukama? Pomalo neukusno, zar ne?

Granice celokupnog poimanja stvari se pomeraju, pa tako nam se čini da granice u seksu zaista više ne postoje.Čini nam se da je seks na javnom mestu ipak postao trend i mogućnost lične promocije. Eksperti kažu da se nalazimo u zlatnom dobu egzibicionizma i da je biti viđen i primećen veliki preokret za pojedine žene, jer ih to čini željenim, što je najvažnija stavka u njihovim fantazijama, prema rečima Ogi Ogas, kognitivnog neurologa.

5 neprijatnih situacija u seksu koje je svaka žena prošla, a nijedna ne govori o tome!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs