3 STVARI IZ MEDICINSKOG IZVEŠTAJA KEJT MIDLTON KOJA SU ZABRINULA JAVNOST: Kada su OVO pročitali nastala je PANIKA

Kraljevska porodica je objavila na službenim stranicama kako je Kejt Midlton podvrgnuta operaciji zbog koje će mesecima biti odsutna iz javnosti

Vip priča
09:29h Autor:
3 STVARI IZ MEDICINSKOG IZVEŠTAJA KEJT MIDLTON KOJA SU ZABRINULA JAVNOST: Kada su OVO pročitali nastala je PANIKA
Foto: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Velika Britanija je u paničnom strahu od kako je kraljevska porodica objavila da je Kejt Midlton, vojvotkinja od Velsa hospitalizovana zbog operacije abdomena. Iako su zamolili javnost za privatnost ipak, postoji nekoliko opravdanih strahova koji Britancima ne daju mira:

1. "Nije kancerogeno" je reč koju su u izveštaju spojili sa "operacijom abdomena" koja treba da se izvede na Kejt Midlton.

2. Operacija je planirana - znači bila je neophodan.

3. Princeza će biti hospitalizovana pune dve nedelje, dok će mesecima posle toga biti na kućnom lečenju. To je signal da ova operacija nije samo rutinska stvar.

Dejli mejl spekuliše da operacija abdomena može biti slepo crevo ili kamen u žuči. Međutim oporavak nakon ovakvih operacija je lak i brz.

S druge strane moguće je da je u pitanju i cista na jajnicima, koja bi zahtevala duži odmor.

U svakom slučaju zabrinjavajuća je činjenica što je čak i princ Vilijam odlučio da bude uz postelju svoje supruge, te se ni one neće pojavljivati neko vreme u javnosti.

Sve su to signali koji veoma brinu stanovnike Velike Britanije.

1 / 7 Foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs