I NAD POPOM IMA POP: Najomraženiju ljubavnicu sveta muž javno ponizio, uplovio u novu vezu, karma je spora, ali dostižna

Najomraženija ljubavnica je sada javno prevarena, karma ju je stigla

Celebrities
Autor:
I NAD POPOM IMA POP: Najomraženiju ljubavnicu sveta muž javno ponizio, uplovio u novu vezu, karma je spora, ali dostižna
Kamila Parker, Foto: ohn Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Endru Parker Bouls, 83-godišnji penzionisani britanski oficir, koji je bio i bivši suprug Kamile Parker, kraljičine pratilje i sadašnje supruge kralja Čarlsa, već godinu dana uživa u harmoničnoj vezi, otkriva Dejli mejl.

Prema izveštaju Daily Mail-a, Bouls se u tajnosti sastaje s En Robinson, 79-godišnjom voditeljkom čuvenog kviza "Countdown", koja je stekla nadimak "Kraljica od Zla" od strane medija.

Kamila Parker
foto: Shutterstock Editorial / Profimedia

Njihova romansa, iako pažljivo čuvana od očiju javnosti, postala je "javna tajna" u visokim krugovima, s obzirom na njihova česta druženja i organizovanje zabava i večera u voditeljkinom impozantnom domu iz 17. veka u regiji Kotsvoldsa.

Prema pisanju medija, par često okuplja ugledne ličnosti na svojim druženjima, a među gostima se navodi i bivši britanski premijer Dejvid Kameron, koji je prisustvovao jednoj od prvih večera. Na pitanje novinara The Sun-a da potvrdi svoju vezu s bivšim mužem kraljice Kamile, En Robinson, koja je poznata po svojem oštrom jeziku, pa je odgovorila: "To nije ničija stvar."

Kamila Parker
foto: Victoria Jones-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Izvor blizak paru izjavio je da su Bouls i Robinson izbegavali da ih zajedno fotografišu koliko god su mogli, vodeći diskretnu vezu izvan očiju javnosti. Prema istom izvoru, njihova veza cveta, a njih dvoje se savršeno dopunjuju.

"En i Endru se odlično slažu, ona ga zabavlja, a on je jedan od retkih ljudi koji može da je zadirkuje i da izađe na kraj s njom," izjavio je anonimni izvor.

Endru Parker Bovles
foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Oboje iza sebe imaju po dva braka, a voditeljka je najpre bila udata za novinara Čarlsa Vilsona od 1968. do 1973. godine, a njim ima ćerku Emu. Potom je od 1980. do 2007. bila u braku s kolegom Džonom Penrouzom.

Endru Parker Bouls je, s druge strane, bio 22 godine u braku s Kamilom, a zatim su ostali bliski prijatelji, iako su imali vrlo komplikovan odnos i varali jedno drugo od početka. S njom ima sina Toma i ćerku Loru, a posle razvoda je bio u braku s Rouzmeri Dikinson od 1996. do 2010. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs