"DANAS IMAJU VIŠAK SILIKONA, A MANJAK PAMETI" Od Ruškinih slika iz mladosti svi ostaju bez daha, nije bilo veće LEPOTICE

Čuvena Ruška Jakić nekada je izgledala potpuno drugačije, a mnogi tvrde da nije bilo veće lepotice od nje.

Celebrities
"DANAS IMAJU VIŠAK SILIKONA, A MANJAK PAMETI" Od Ruškinih slika iz mladosti svi ostaju bez daha, nije bilo veće LEPOTICE
Foto: ATA Images / Stefan Tomašević

Ruška Jakić, novinarka i voditeljka emisije "Ljubav i moda" važi za ženu koja ruši sve stereotipe i za koju tabu tema ne postiji. Često ističe da slavi dva rođendana - dan na koji je rođena i dan kada je shvatila da je rođena.

Njena harizma i pozitivna energija često motivišu mlade i nesigurne ljude, a jednom prilikom je istakla da su godine za nju samo broj. Prepoznatljiva je po stilu oblačenja i jakoj, karakterističnoj šminki.

Ruška Jakić
foto: Antonio Ahel/ATA

Malo ko zna kako je Ruška izgledala u mladosti, a oni koji znaju, tvrde da je bila vanserijska lepotica. Ruška je jedna od retkih koja nije imala estetske intervencije, jer voli sebe onakvu kakva jeste.

Ruška Jakić
foto: Twitter/Ruska Jakic

"Nekada su ovim gradom šetale žene za kojima su muškarci stvarno gubili glavu, danas više ne znaš od silikona, ja kažem danas svi imaju imaju višak silikona, a manjak pameti i to je njihova ulaznica za bolji svet. Nikada ne bih želela da izgubim svoj identitet, ono što ja opisujem sa: "Ja Ruška". Ne mogu da verujem da neko do te mere može da promeni lični opis", rekla je Ruška jednom prilikom, takođe je istakla da su mnoge žene opterećene godinama.

"Primetila sam da žene kad pređu 50. godinu, one se opraštaju od života. I vi novinari svima brojite godine. Mene kad pitaju koliko imam godina uvek kažem 40", rekla je ona.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs