Imala je preko 100 operacija, a u ogledalu i dalje vidi najružniju ženu na svetu: Više je ni dete ne prepoznaje

Kejti Prajs imala je preko 100 operacija, a u ogledalu i dalje vidi najružniju ženu na svetu.

Celebrities
Imala je preko 100 operacija, a u ogledalu i dalje vidi najružniju ženu na svetu: Više je ni dete ne prepoznaje
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Britanski model, Kejti Prajs pojavila se u javnosti posle šeste operacije na licu. Kejti je pozirala pored bazena sa sinom Harvijem. Njene uvećane grudi već su sedamnaest puta bile podvrgnute zahvatu, ali sa zadovoljstvom ih pokazuje svetu.

Zanimljivo je da se Kejti prvi put operisala kao 18-godišnjakinja, iako se čini da za tim nije bilo potrebe.

Kejti Prajs
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, bivša Plejbojeva manekenka imala je lepe, prirodne crte lica pa javnost često začudi kako je ikada posegnula za bilo kakvom korekcijom. Kejti je intervenisala na nosu, ustima, jagodicama, kapcima, grudima, zadnjici i tako dalje. Teško je nabrojati sve njene operacije kojih je bilo preko sto.

Samo grudi je uvećavala 16 puta, što je i sama priznala.

Kejti Prajs
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Žalosno je što se i dalje često osećam ružno, iako sam puno puta otišla pod nož - rekla je Kejti. Prvi put pod nož otišla je u tinejdžerskoj dobi, ali danas smatra kako bi starosna granica za pristanak na operaciju trebala da se podigne na 21 godinu.

- Bojim se za sve te silne devojke koje tako mlade stavljaju filere i tako uništavaju lice... Ja sam lično zažalila što sam s 18 prvi put povećala grudi... A što se tiče mog lica, svesna sam da izgleda veštački, zaista sam preterala sa zahvatima, ali nemam pravo da se žalim, na kraju krajeva, sama sam to napravila. Imala sam više operacija grudi nego bivših ljubavnika! Ni ne znam koliko sam ih puta korigovala - rekla je Kejti.

1 / 10 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na pitanje da li je zadovoljna izgledom, kratko je rekla: Ne!

- I sad kad smo bili u sobi za šminkanje, pogledala sam se u ogledalo i pomislila: ‘Tako sam ružna‘ - odgovorila je voditelju.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs