Ruška Jakić se udavala tri puta: Prvog muža je volela najviše, drugi je ostavio kad se porodila, a treći prevario

Ljubavni život Ruške Jakić prepun je zanimljivih detalja, a njena priča o ljubavi je filmska.

Celebrities
Ruška Jakić se udavala tri puta: Prvog muža je volela najviše, drugi je ostavio kad se porodila, a treći prevario
Foto: ATA Images / Stefan Tomašević

Čuvena Ruška Jakić slovi za ženu bez "dlake na jeziku". Ona živi život punim plućima, životne izazove prevazilazi pozitivnim stavom i energijom. Preživela je vašta, a onda rešila da se posveti sebi.

Voditeljka neumorno pokušava da objasni ženama koliko je ljubav prema sebi važna, te da ne trpe ništa, posebno u ljubavnim odnosima.

Ruška Jakić
foto: Kurir/Damir Dervišagić

Njen ljubavni život toliko je turbulentan i bogat neočekivanim zapletima. Udavala se tri puta, a svaki brak završen je na specifičan način.

- Dejan Đurović je bio moja prva najveća ljubav i moj prvi muž. On je bio glumac, vodio je dugo "Dragstor ozbiljne muzike" i igrao je u čuvenom filmu "Subotom uveče". Dejan je radio u "Radio Beogradu" i ja nisam znala da neko stalno ide iza mene, ali on nije imao hrabrosti da mi priđe - istakla je svojevremeno voditeljka.

Iz braka sa Laletom Nadeždićem dobila je ćerku Anu Nadeždić, za koju mnogi kažu da je ista majka. Rušku je muž napustio kada im je ćerka imala samo tri meseca.

- Ništa mi nije bilo važno osim ljubavi, onog trenutka kada bi ljubav prestala rastajali bi se. Tako je bilo sa Dejanom, ali i ocem moje ćerke Ane, mojim drugim suprugom - čuvenim arhitektom Laletom Nadeždićem. Sa njim sam bila dve godine, razveli smo se kad je Ana imala samo dva meseca - pričala je Jakićeva za domaće medije.

Kad je Ana imala četiri godine Ruška se udala za muzičara Voju Milinu, a Ana se seća života sa tim čovekom kao divnog perioda odrastanja uz čoveka kojeg je smatrala drugim ocem.

Ruška Jakić
foto: Printscreen Instagram / ruskajakicc

- Bio je veoma posvećen porodici, a prema meni se ponašao kao otac. Vodio me je na skijanje, naučio me je da plivam, odvodio me u školu i sve je bilo divno do moje 17. godine i drugog velikog životnog iskušenja za mene i moju majku kada je saznala da on ima ljubavnicu. Taj brak je propao, a ja sam se emocionalno anestezirala i zatvorila u sebe. Bol koji je krenuo nakon odlaska drugog najvažnijeg čoveka u mom životu je bio snažan - rekla je Ana svojevremeno za medije.

- Sa trećim suprugom sam 13 godina bila u braku. To je bio Voja Mulina, bubnjar iz Škulinog orkestra. Voleo me je beskrajno i bio je bezgranično ljubomoran. Kada je moja Ana imala tri-četiri godine, bio je tad sa njom u parku i ona ga je pitala da li može da ga zove tata. Razvela sam se kad me prevario, dala sam mu 24 sata da izađe iz moje kuće, iz mog srca je već izašao. - objasnila je Ruška.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs