džek nikoslon

OMILJENI GLUMAC HOLIVUDA NA STUBU STRAMA: Priznao petoro dece, za NJU neće ni da čuje

Otuđena ćerka Džeka Nikolsona progovorila o njihovom odnosu.

Vip priča
11:40h Autor:
OMILJENI GLUMAC HOLIVUDA NA STUBU STRAMA: Priznao petoro dece, za NJU neće ni da čuje
Džek Nikolson, Foto: Profimedia

Džek Nikolson je otac više dece, ali postoji jedno koje nikada nije bilo u njegovom životu. Tesa Gurin je nedavno otkrila svoje iskustvo otuđenog deteta holivudske superzvezde. Njegovo odsustvo ostavilo je veliki trag na njen život, a ona otkriva kako je to uticalo na njene odluke u odrastanju.

Nikolson nije želeo da ima ništa sa njom

Tesa je odrasla sa svojom majkom, Dženin Gurin, i njenim mlađim polubratom, u Njujorku. Ona svog oca, Džeka Nikolsona nikada nije upoznala.

„Moja mama je želela da imam vezu sa njim, ali on je rekao da nije zainteresovan“, objasnila je Tesa. Pošto je Nikolson odlučio da ne uspostavi vezu sa svojom ćerkom, Dženin je rekla Tesu „da nikome ne govori da ima ovog slavnog oca“.

Tesa Gurin, Džek Nikolson
foto: Profimedia

Kako je sazrevala, počela je sve više da shvata ko je njen otac za svet i shvatila je da je „bio moćan i bogat na nivou tate Vorbaksa“, rekla je. „Nekako sam svoj život poredila sa životom kao siroče Eni. Iako njen život nije bio pun raskoši koju većina slavnih porodica, Gurin je pohađala „prestižne privatne škole“, što je omogućilo Nikolsonovo finansiranje.

Stepen do kojeg su njih dvoje imali odnos bio je izuzetno ograničen. „Kada si dete, nemaš izbora kuda ideš, pa ako te mama gura na nekoga ko ti je tehnički otac i on pristane da te vidi bilo gde između jednog sata i nekoliko dana , tamo ćete ići“, objasnila je Tesa. "Ne poznajem ovu osobu dobro, samo ćemo to reći."

Nikolson ima još petoro dece

Džek Nikolson
foto: Profimedia

Tokom svog života, Nikolson je bio poznat kao ženskaroš. Kao takav, nije veliko iznenađenje što deli više dece sa više žena. Osim Tese, Nikolson ima još petoro dece. On ima ćerku Dženifer Nikolson iz braka sa Sandrom Najt, sina Kejleba Godarda sa bivšom koleginicom Suzan Anspah, ćerku Hani Holman sa manekenkom Vini Holman i ćerku Lorejn i sina Reja sa glumicom Rebekom Brusard.

Nikolson nije javno priznao Tesu Gurin kao svoju ćerku. Na pitanje da li je uspela da shvati zašto bi to moglo biti, rekla je: „Mislim da mi niko nikada nije dao konkretan odgovor. Ne može se ići kroz život a da se ne zapitaš, a ona kaže da je „formirala svoje mišljenje. On je komplikovana osoba i mislim da se moja mama bori protiv sopstvenih demona, a kombinacijom ova dva, ja sam jednostavno bila kolateralna šteta."

Džek Nikolson
foto: Profimedia

Gurin se uključila u diskusiju o „nepo bebama“

Tesa Gourin je rekla da je „najfrustrirajući deo mog njenog opisan kao ’navodna’ ćerka ili ’vanbračno‘ dete Džeka Nikolsona. Bez obzira na razloge da je izopšti iz svog života, ona je ipak - njegova ćerka.

„Kakva god da je definicija rečnika, ja sam legitimna. Nisam nešto čega treba da se stidim. Dok Džek nikada nije javno priznao da je on moj biološki otac, ja se ne stidim da kažem - ja postojim.

Tesa je napisala esej o svom životu, dodajući svoje mišljenje o „nepo-bebama“

„Pošto sam odrasla bez svog oca, sedela sam po strani i frustrirano posmatrala kako druga deca slavnih ličnosti lako nalaze uloge ili potpisuju ugovore sa velikim agencijama“, napisala je ona. „U skorije vreme, postala sam još više frustrirana zbog onoga što mislim da je propuštena prilika da ove takozvane ’nepo bebe’ poseduju svoj položaj i prihvate ga umesto da se žale na njega. „To je tako dvostrana stvar“, nastavila je, „zato što takođe mogu da razumem frustraciju ulaska u taj svet a onda kada ste tamo, to je kao, 'Dobro, sada nam pokažite šta možete da uradite za nas'. rekla je Tesa.

Džek Nikolson
foto: Profimedia

„Ali kao glumcu, to mi je najuzbudljivija stvar. To je pokretačka snaga da želite da se dokažete. Ova stvar krivice zbog toga što ste na kraju dobili poklon je nešto što biste trebali sami da razradite i uložite u svoj posao."

Želela je i sama da bude glumica, ali nije želela da bude povezana sa Nikolsonom

Tesa je kao dete bio veoma zainteresovana da postane glumica.

„Mama mi nije dozvolila da glumim kada sam bila mlađa, i to mogu da razmem“, rekla je, iako je mislia da bih bila sjajna. Kako je sazrevala, postajala je sve više uplašena da će, ako se bavi glumom, biti na crnoj listi zbog toga ko joj je otac.

„Plašila sam se da će ljudi pomisliti da sam neukusna ili da mu se skidam sa kaputa“, rekla je ona. „Ali ova osoba me ne želi u svom životu, pa kako biste to iskoristili u svoju korist?“

Džek Nikolson
foto: Profimedia

Gurin poštuje Džeka Nikolsona kao glumca

Tesa Gurin kaže da poštuje Nikolsona kao glumca. „Stvarno želim da dođe do ovoga: ako bih diskreditovala bilo šta u vezi sa njegovom glumom, onda me to ne bi učinilo umetnicom, jer stvarati umetnost i biti najbolji tata na svetu nisu ista stvar“, rekla je ona.

„Dobila sam zaista [nesrećnu] kartu, ali neću dozvoliti da me to uništi“, dodala je. „U stvari, iskoristiću ga da me podstakne. Osećam se kao svaki zaista dobar umetnik, ono što je u njihovoj srži, koje su njihove krajnje poteškoće i sukobi u njihovim životima - to je ono što ih pokreće, a to je jednostavno moje."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs