SAZNAJTE VIŠE

PRIČAJU DA JOJ NIŠTA NIJE SVETO, ČAK NI PREMINULA ĆERKA: 4 dana nakon njene sahrane krenula je OSVETA

Prisila Prisli želi da ospori testament ćerke Lise Mari Prisli koja je umrla pre početkom godine u 54. godini. Advokati udovice Elvisa Prislija uložili su prigovor i tvrde da dokument nije validan.

Vip priča
Autor:
PRIČAJU DA JOJ NIŠTA NIJE SVETO, ČAK NI PREMINULA ĆERKA: 4 dana nakon njene sahrane krenula je OSVETA
Prisila PrislI, Foto: Profimedia

12. januara 2023. Lisa Mari Prisli umrla je u 54. godini života. Kao i njen otac Elvis Prisli, prerano je napustila ovaj svet, a iza sebe je ostavila brojnu imovinu, koju je imala od sopstvene karijere, kao i od zarade pokojnog oca, koji ju je ostavio da upravlja njegovom zaostavštinom i imovinom.

Međutim, iza kulisa su se pojavile nevolje između njene majke Prisile Prisli i njene ćerke Rajli Keoh, koje se ne slažu oko toga ko treba da ispuni želje Lise Meri Prisli.

Prisila Prisli
foto: Profimedia

Izmena njenih želja

Suprotno tome kako je to moglo izgledati na premijeri biografskog filma "Elvis" i drugim događajima na crvenom tepihu, Lisa Meri i njena majka Prisila godinama nisu bile u dobrim odnosima. Sve je počelo 2016. godine kada se Lisa Meri razvela od svog supruga. Umesto da stane na stranu svoje ćerke u borbi za starateljstvo nad njihovim blizancima, Prisila je odlučila da podrži njenog bivšeg muža. Očigledno su ostali bliske dok su zajedno išle na sahranu Lise Meri.

Lisa Meri očigledno nije oprostila svojoj majci što je stala na suprotnu stranu kada su blizanci u pitanju, pošto je 2016. uklonila nju i bivšeg poslovnog menadžera Berija Sigela kao poverenike svog imanja. Njen sin je umro 2020. godine, ostavljajući Rajli kao jedinu odgovornu osobu. Upravo je ovaj amandman započeo sukob između Prisile i njene unuke.

Liza Meri Prisli
foto: Profimedia

Porodična svađa

Pretpostavlja se da Prisila nije bila upoznata sa promenom u testamentu sve do smrti Lise Meri, jer nije preduzela pravni postupak protiv nje do četiri dana nakon sahrane. Kada se sahrana završila, brzo je krenula, podnevši peticiju da dovede u pitanje „autentičnost i validnost“ amandmana. Tvrdila je da celu odluku treba odbaciti, ostavljajući je kao glavnu odgovornu osobu koja će se baviti pojedinostima oko poslednjih želja svoje ćerke. Ovo se zasnivalo na činjenici da joj Lisa Meri nikada nije rekla za tu promenu koju je napravila samo nekoliko meseci pre smrti. Ona je takođe postavila pitanja o validnosti potpisa na dokumentu.

Rajli Keof
foto: Profimedia

Dok Prisila pokušava da se bori protiv sopstvene unuke, prijatelji Lise Meri su komentarisali situaciju. Prema jednoj, Liza Meri je bila izuzetno jasna da želi da Rajli i Ben budu novi poverenici: "Očigledno je želela da svako od njeno četvoro dece ima 5 odsto imanja“.

Dok porodica čeka da vidi da li će amandman biti poništen, mnogi njima bliski ljudi kažu da baka i unuka jedva razgovaraju jedna sa drugom „ne vide se oči u oči“. Oni očigledno komuniciraju samo preko svojih advokata. Dok je Rajli potpuno zatečena činjenicom da Prisila osporava promenu, Prisila tvrdi da ona dolazi iz ljubavi i kaže da se nada da još uvek mogu imati vezu.

Rajli Keof
foto: Profimedia

Anonimni izvor koji je blizak sa Prisilom prokomentarisao je njenu odluku da preduzme pravne radnje, rekavši da radi ono što oseća „da joj je u srcu“. Oni su precizirali da je ona nepokolebljiva da su dokumenti falsifikovani i da zapravo nisu bili želja njene ćerke.

Sudsko ročište je zakazano za 13. april 2023. godine. Ako presuda bude u Prisilinu korist, onda će ona i Rajli zajedno upravljati zaostavštinom, umesto da potpuna kontrola bude na deci.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs