SVI BRUJE O BEZOBRAZNOM PONAŠANJU SLAVNOG GLUMCA: Da li je moguće da je ovako razgovarao sa NJOM?!

Društvene mreže bruje o neprijatnom intervjuu glumca i plus-sajz manekenke.

Celebrities
10:53h Autor:
SVI BRUJE O BEZOBRAZNOM PONAŠANJU SLAVNOG GLUMCA: Da li je moguće da je ovako razgovarao sa NJOM?!
Intervjuu Hjua Granta i Ešli Grejam, Foto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Hju Grant je obeležio ovogodišnju dodelu Oskara svojim nekulturnim ponašanjem prilikom davanja intervjua manekenki i voditeljki Ešli Grejam.

Svojim dolaskom na događaj privukla je puno pažnje zbog odabira prozirne kreacije gde se fokusu našao njen raskošan dekolte. Ipak, osvojila je simpatije javnosti zbog svog držanja tokom intervjua s Hjuom.

Hju Grant
foto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ešli je naime zaustavila glumca na crvenom tepihu kako bi mu kao i njegovim mnogobrojnim kolegama postavila nekoliko pitanja. Međutim glumčevi odgovori su bili šturi i u neku ruku pomalo drski a reakcija kolutanja očima šokirala je mnoge. Mnogi su pohvalili profesionalizam manekenke koja se nije dala isprovocirati već je ostala pristojna do kraja intervjua.

Ešli ga je pitala vezano za njegovu ulogu u popularnom filmu "Nož u leđa: Glass Onion", na šta joj je on otresito odgovorio: "Jedva se pojavljujem u filmu, svega tri sekunde".

"Ali sigurno si se zabavio na snimanju?", pokušala je Ešli da nastavi intervju ali je od glumca dobila kolutanje očima uz komentar: "Ehh... zamalo".

Manekenka ga je zatim pitala šta nosi, a Grant je nastavio u svom neugodnom tonu i odgovorio joj je: "Moje odelo".

Hju Grant
foto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ovakvo glumčevo ponašanje izazvalo je lavinu različitih komentara na društvenim mrežama. Neki oštro kritikuju ovakvo ponašanje dok drugi smatraju da je bio sarkastičan i raspoložen za šalu, pa da je ovaj intervju pun dosetki zapravo vid ispoljavanja Hjuove umetnosti. Na čijoj ste vi strani ?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs