Teško podnosi

NAKON ŠTO MU JE PREMINULA SUPRUGA, TAŠTA JE ODLUČILA DA SE USELI KOD NJEGA: Svi su bili u čudu na šta je pristao glumac

Njegov brak se smatrao jednim od najjačih u Holivudu. Prekinula ga je velika nesreća, voljenu suprugu je izgubio u tragičnoj nesreći. Jedna osoba mu ipak pomaže da lakše podnese tugu

Celebrities
15:02h Autor:
NAKON ŠTO MU JE PREMINULA SUPRUGA, TAŠTA JE ODLUČILA DA SE USELI KOD NJEGA: Svi su bili u čudu na šta je pristao glumac
Lijam Nison, Foto: Profimedia

Lijam Nison je izgubio svoju ženu, Natašu Ričardson, u tragičnoj skijaškoj nesreći 2009. Njihova veza je bila kao iz snova, njihov brak se smatrao jednim od najjačih u Holivudu i i Nison nikada nije prestao da je voli.

Otkako je ostao bez voljene supruge, javno je govorio o dubokoj tuzi koju je osećao nakon njene smrti, a sada je priznao da mu Natašina majka, takođe čuvena glumica Vanesa Redgrejv, pomaže u roditeljstvu.

Nataša Ričardson i Lijam Nison upoznali su se 1993. godine, zajedno su radili na jednoj predstavi u Dablinu, u Irskoj.

Lijam Nison i Nataša Ričardson
foto: Profimedia

Zaljubili su se i venčali naredne, 1994. godine. Nison je otkrio da ju je „oteo“ dok je živeo u Australiji, a potom su dobili dva sina, Majkla i Daniela. Videlo se da je njihova međusobna povezanost izuzetno jaka, da njihova ljubav ne bledi s godinama.

Na nesreću, 2009. Nataša Ričardson je zadobila tešku povredu glave na skijanju i preminuo je nekoliko dana kasnije. Nison je to veoma teško podneo.

„Razgovaram s njom svaki dan na njenom grobu. Često idem tamo, pa razgovaram sa njom kao da je ovde. Nije da mi ona ne odgovara.”

Danas je glumac veoma blizak sa svojom taštom, Vanesom Redgrejv.

Vanesa Redgrejv
foto: Profimedia

Nedavno je poznata britanska glumica, koja je radila u pozorištu, na filmu i televiziji, napunila 86 godina. Nakon gubitka ćerke, održava i dalje lepu vezu sa Nisonom - oni imaju samo dobre stvari da kažu jedno o drugom. Nison uvek govori o njenom talentu i posvećenost glumi, a ona ga otvoreno hvali zbog njegove topline, kaže da je pristojna osoba.

Llavna tašta mu pomaže da uskladi posao i očinstvo.

O Nisonovoj porodici iz stvarnog života brine dobitnica Oskara, dok je on odsutan i spasava svoje voljene na ekranu od loših momaka.

Lijam Nison
foto: Profimedia

„Imam sjajan tim za podršku! Ako sam odsutan zbog nekog projektu, kod mene se useljava moja tašta“, otkriva glumac.

Smrt žene nije jedina tragedija koja ga je zadesila. Samo jedan dan pre svog šezdeset osmog rođendana, ostao je bez majke Kiti. Ali nakon što je izgubio dve izvanredne dame koje su mu bile bliske, Vanesa Redgrejv mu se našla u muci i zauzela posebno mesto u njegovom srcu.

Njegovi gubici su ga učinili dobrim čovekom, kakvog ga danas poznajemo.

Govoreći o bolu koji oseća nakon smrti svoje supruge, on je priznao da ga još uvek pritiska jedan poseban aspekt tugovanja, a to je nemogućnost da se čovek pripremi za tako nešto.

„Misliš da ćeš zaplakati i završiti s tim. Ti praviš te planove, ali oni nikad ne uspeju. Pogodi te usred noći — pa, pogodi i mene usred noći. Tada izlazim u šetnju. Osećam kao da mi nešto eksplodira u grudima, ali bude mi malo lakše“, kaže Nison.

Lijam Nison, Nataša Ričardson
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs