nikada ponovo nisu tako zavoleli!

VOLELI SU SE BESKRAJNO, A ONDA JE SVE U TRENU NESTALO: Ovo je 5 najtragičnijih ljubavnih priča Holivuda! (FOTO)

Voleli su se beskrajno, a onda je sve u jednom trenu prestalo...Neki se nisu oporavili ni danas.

Vip priča
Autor:
VOLELI SU SE BESKRAJNO, A ONDA JE SVE U TRENU NESTALO: Ovo je 5 najtragičnijih ljubavnih priča Holivuda! (FOTO)
Foto: Profimedia

Prema rečima psihologa, gubitak voljenje osobe je jedna od najgorih stvari sa kojom čovek može da se suoči. Takav udarac se teško podnosi, a pretnja je kako po mentalno, tako i po fizičko stanje pojedinca. Sa takvim dešavanjima su se susrele i brojne holivudske zvezde, a neke priče izgledaju toliko nestvarno...

O njihovim ljubavima, koje su preprano i neočekivano okončane, se i danas priča. One nam pokazuju da život zaista piše romane.

Lijam Nison i Nataša Ričardson

Lijam Natašu nije ispuštao iz svog zagrljaja, ni kada su se pojavljivali u javnosti. Često su isticali koliko su srećni što su se pronašli i zaljubili. Venčali su se 1994. godine, a njihova ljubav je, kako su naglašavali, svakim danom bila sve veća.

Ali, Natašin pad na skijanju 2009. godine je sve promenio. U početku su mislili da to uopšte i nije neka ozbiljna povreda, delovala je bezazleno. Ispostavilo se da je bilo sasvim suprotno. Nataša je završila u bolničkom krevetu, i to u vegetativnom stanju.

Lijam Nison i Nataša Ričardson
foto: Profimedia

S obzirom na to da je par već sklopio dogovor da ukoliko se to ikada dogodi - isključe aparate, Nison je morao da donese tužnu odluku i okonča život svoje supruge. I godinama kasnije, Lijam priznaje da ima dana kada ulazi u njihov porodični dom i očekuje da čuje Natašin glas...

Pirs Brosnan i Kasandra Haris

Džejms Bond i bivša "Bondova devojka" zaljubili su se jedno u drugo i van velikog platna! Naime, venčali su se 1980. godine, a koliko je Brosnan voleo Kasandru, svedoči i činjenica da je usvojio dvoje njene dece i vaspitavao ih kao svoju, a potom su dobili i zajedničko dete.

Međutim, 11 godina posle, Kasandra je preminula nakon borbe s rakom jajnika. Tu se nesreća za glumca nije završila. Dok je snimao film "Novembarski čovek" u Beogradu 2013. godine, preminula je i njihova ćerka Šarlot.

Ljubavni Par
foto: Profimedia

Džon Lenon i Joko Ono

Njihova veza je glasila za jednu od najkontroverznijih u Holivudu! Ali najpopularniji "Bitls" i čuvena umetnica su dokazali da je njihova ljubav bila čvrsta i puna strasti. Ipak, ovaj srećan brak okončan je na najstrašniji mogući način - Lenonovim ubistvom.

Obožavalac grupe "Bitls" Mark Čepmen, koji je bio opsednut Lenonom, pucao je u njega ispred njihovog stana u Njujorku 1980. godine. Decenijama kasnije, Joko Ono i dalje se trudi da ljubitelji dobre muzike pamte čoveka njenog života.

Džon Lenon i Joko Ono
foto: Profimedia

Mik Džeger i Loren Skot

Iako su delovali kao veoma neobičan par, roker i dizajnerka bili su nerazdvojni i očito opsednuti jedno drugim. Frontmen "Roling stonsa" nazivao je Skotovu svojom "ljubavnicom i najboljim prijateljem", a mnogi su svedočili da je bilo magično posmatrati njihove plesove.

Međutim, čarolija je okončana kada je 2014. Loren pronađena mrtva. Okončala je svoj život tako što se obesula, jer nije mogla da se nosi s poslovnim krahom koji je doživela.

Mik Džeger i Loren Skot
foto: Profimedia

Britani Marfi i Sajmon Mondžek

Britani, koja je bila prepoznatljiva po svom prelepom osmehu, se u tajnosti udala za Sajmona Mondžeka. Samo tri godine kasnije, ona je preminula pod misterioznim okolnostima, a pet meseci kasnije i on je skončao na isti način!

Istragom je utvrđeno da je Britani umrla zbog posledica zapaljenja pluća, anemije i korišćenja različitih lekova, dok je njen suprug navodno imao probleme sa srcem. Njihove porodice i dalje postavljaju pitanja o tome šta je dovelo do njihovih smrti, a Britanin otac sumnja da su otrovani.

Britani Marfi i Sajmon Modnžak
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs