ceo svet u šoku!

RONALDOVA MAJKA I SESTRA NEME OD BOLA: Poznatom fudbaleru uputile emotivne reči koje razaraju srce!

Ceo svet, a posebno kolege Kristijana Ronalda su u šoku, otkako je slavni fubaler obelodanio da je izgubo tek rođenog sina!

Vip priča
11:59h Autor:
RONALDOVA MAJKA I SESTRA NEME OD BOLA: Poznatom fudbaleru uputile emotivne reči koje razaraju srce!
Foto: AP / Michael Probst

Jedan od najboljih fudbalera planete Kristijano Ronaldo i njegova supruga Georgina Rodrigez, koja je nosila blizance, izgubili su sina zbog komlikacija na porođaju. Ova vest je juče odjeknula u svim svetskim medijima!

Ubrzo je počela da stiže podrška ovom poznatom paru, a mešu prvima je bila i Ronaldova majka. Naime, Dolores Aveiro, teško je podnela vest o smrt svog unuka, ostala je nema od bola, a ispod zvaničnog obaveštenja Kristijana i Georgine postavila je tužan emotikon.

- Sa najdubljom tugom moramo da objavimo da je naš dečak preminuo. Ovo je najveći bol koji roditelj može da oseća. Samo rođenje naše devojčice nam daje snagu da živimo u trenutku sa nekom nadom i srećom. Hteli bismo da zahvalimo doktorima i sestrama na pažnji i nezi, kao i na podršci. Svi smo pogođeni ovim gubitkom i molimo za privatnost u ovom veoma teškom trenutku. Naš dečak ostaje naš anđeo. Uvek ćemo te voleti - napisao je as Mančestera.

Takođe, oglasila se i Ronaldova sestra Katja Aveiro, koja je na Instagramu objavila emotivno pismo posvećeno svom bratu Kristijanu Ronaldu nakon tragične smrti njegovog sina.

- Naš mali anđeo je već na tatinom krilu. - Volim te i moje srce je sa tobom tamo - napisala je Katja, govoreći o njihovom ocu Dinisu koji je umro u septembru 2005.

Katja je objavila ovu poruku uz slike Georgine i Kristijana sa njihovom decom.

Reči utehe su stizale i od brojnih kolega, a među prvima se oglasio Ronaldov klub "Mančester junajted" - stao je uz svoju zvezdu u ovim najtežim trenucima u njegovom životu.

- Tvoj bol je i naš bol. Šaljemo ljubav i snagu tebi i porodici u ovom trenutku, Kristijano - poručili su iz Junajteda.

Ubrzo su pristigla reakcija "Sportinga" iz Lisabona, kluba u kome je Kristijano počeo karijeru a usledili su i brojni izrazi saučešća od strane mnogih sportista i poznatih ličnosti.

Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Felipe Melo, poznati brazilski fudbalerse Ronaldu je poručio:

- Bog sve vidi, žao mi je, legendo…

Oglasio se i sprinter sa Jamajke Johan Blejk, a poruke saučešća poslali su i: Edinjo, Aleks Teljes, David de Hea, Alvaro Morata, Diogo Dalo, Kevin Prins Boateng.

Vest je ostavila u neverici i čuvenu fudbalerku Martu, Kristijanovog prijatelja Badr Harija i druge poznate ličnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs