PRELEPE!

ĆERKE SAŠE MATIĆA ZASENILE SU LEPOTOM CELU ARENU: Došle su identično obučene, a majka pored njih deluje KAO DRUGARICA

Ćerke pevača Saše Matića izrasle su u prelepe mlade dame koje tati pružaju bezgraničnu podršku u svemu što radi.

Celebrities
21:42h Autor:
ĆERKE SAŠE MATIĆA ZASENILE SU LEPOTOM CELU ARENU: Došle su identično obučene, a majka pored njih deluje KAO DRUGARICA
Kako izgledaju ćerke Saše Matića?, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Vlasnik velikih hitova i raskošnog glasa Saša Matić održao je spektakularne koncerte u "Štar Areni", publika je uživala u njegovom višesatnom pevanju. A najveću podršku iz publike pružale su mu ćerke i supruga Anđelija.

Saša Matić
foto: ATA Images

Kako se veoma retko pojavljuju u javnosti, svi su bili oduševljeni u kakve lepotice su izrasle Matićeve ćerke - Aleksandra i Tara. Bile su obučene skoro identično, a nije se znalo koja je šarmantnija i harizmatičnija. Bilo je očigledno i da je Šašina supruga preponosna na njih, a sve tri su pozirale sa šiorkim osmesima na licima.

Saša Matić
foto: ATA Images

Podsetimo, Saša je godinama u ljubavi sa Anđelijom, koja je prirodna lepotica i koju retko kad vidimo u javnosti jer ne voli da se ističe. Njih dvoje su u braku od 2003. godine.

Prema njegovim rečima, Anđa je uvek uz njega, njegova je podrška i vetar u leđa, ali i stub porodice - pogotovo što je zbog prirode posla često odsutan od kuće.

Saša Matić
foto: Promo

- Supruga je uvek uz mene, ali je ne opterećujem svojom karijerom. Postoje situacije kada je pitam za savet, uglavnom je to pomoć u izboru garderobe, a što se tiče muzike tu sam svoj na svome. Sebe smatram dovoljno kompetentnim i najveći sam kritičar sopstvenog rada. Tek kada završim snimanje albuma, članovima svoje porodice i prijateljima pustim pesme jer mi njihovo mišljenje znači. Normalna je stvar da me supruga podržava, da nije tako, ne bi bilo porodice. Kada ne bih imao zdrav odnos sa ukućanima, i karijera mi ne bi bila ovako uspšna - rekao je Saša.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs