NAJVEĆI BAJA SA JAVNE SCENE DOŽIVEO BLAM: Kad mu je glas ZAŠKRIPAO, publika je prvo ćutala pa onda VRIŠTALA OD SMEHA

Nakon snimaka sa koncerta čuvenog latino zavodnika, fanovi komentarišu isto - da on više ne ume da peva.

Celebrities
13:32h Autor:
NAJVEĆI BAJA SA JAVNE SCENE DOŽIVEO BLAM: Kad mu je glas ZAŠKRIPAO, publika je prvo ćutala pa onda VRIŠTALA OD SMEHA
Foto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Enrike Iglesijas se našao u žiži javnosti ali ne dobrim povodom. Nekadašnja velika pop zvezda i zavodnik je trenutno na svojoj "The Trilogy" turneji. Nastupa zajedno sa Riki Martiom i Pitbulom ali sve što je moglo da krene po zlu, krenulo je.

@nat.allia he must’ve been drunk on stage because what was he doing 😭 #enriqueiglesias #trilogytour #enriqueiglesiasconcert #brooklyn ♬ original sound - Nat 🖤

Širom SAD i Kanade imao je zakazane nastupe ali ono što je usledilo nakon toga je potpuno razočarenje njegovih fanova. Došli su kako bi uživali u njegovim čuvenim numerama ali su izlazili vidno razočarani.

Latino šmeker je gotovo preko noći postao glavna "sprdnja" na mrežama.

Hashtag #enriqueiglesiascantsing (Enrike Iglesijas ne zna da peva) postao je jedan od najpretraživanijih sa neverovatnih 6 miliona samo na Guglu, dok se na TikToku pretvorio u vodeći trend. O čemu se tačno radi?

Sudeći po novim snimcima, mnogi tvrde da zapravo ima istine u tome što se šuška da poznati pevač ne ume da peva. Naime, većinu pesama je izvodio uz pomoć plejbeka a u momentima gde je uživo pevao visoki tonovi su bili gotovo neslušljivi.

Vrhunac je bilo njegovo "bacanje" na binu i simuliranje odnosa, što je čak i najvatrenije obožavateljke ostavilo zgroženih izraza lica. Negativni komentari su toliko učestali, da brojni fanovi traže i da im se vrati novac.

Fanovi Enrikea Iglesijasa izražavaju duboko razočaranje njegovim performansom, a kritike se uglavnom fokusiraju na "primetni nedostatak truda" s njegove strane tokom nastupa.

Podelili su snimke i sa njegovih predhodnih nastupa, i tek sada se vidi da pevač ama baš ništa nije promenio, te da je čak na pojedinim koncertima izgledao čak pijano ili kao da je pod uticajem nedozvoljenih supstanci.

Fanovi su vidno razočarani, te je jasno zašto je nastup španskog pevača postao predmet široke diskusije među obožavaocima, što može imati uticaj na reputaciju sina čuvenog Hulija Iglesijasa u industriji zabave, prenosi Wanted.rs

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs