sve dublji razdor

POPULARNI PEVAČ NE ŽELI DA ČUJE ZA OCA PRELJUBNIKA KOJI JE SPAVAO S 3000 ŽENA: Odrekao se i nasledstva od 800 miliona

Slavni pevač Enrike Iglesijas odrekao se svog nasledstva, koje se pšrocenjuje na 800 miliona dolara.

Vip priča
12:57h Autor:
POPULARNI PEVAČ NE ŽELI DA ČUJE ZA OCA PRELJUBNIKA KOJI JE SPAVAO S 3000 ŽENA: Odrekao se i nasledstva od 800 miliona
Enrike Iglesijas se odriče svog nasledstva, Foto: Kurir / Stefan Jokić

Zahvaljujući slavnom ocu, poznatom latino zavodniku i pevaču Huliju Iglesijasu, čijem šarmu nisu mogle da odole žene širom sveta, ali i lepoti koju je naslijedio od majke Filipinke Izabel Prejsler, samo nebo bila je granica za Enrikea Iglesijasa.

Međutim, nije tajna da odnos između oca i sina nikada nije bio sjajan, dok se Enrike još davno odrekao porodičnog nasledstva koje se procenjuje na neverovatnih 800 miliona dolara.

Enrike Iglesijas
Enrike Iglesijasfoto: AP / J Pat Carter

Slavni pevač je jedan od osmero očevih naslednika, te bi samim tim nasledio oko 100 miliona, međutim Enrike za njegov novac nikada nije želeo čuti.

Enrike je odrastao pored brata i sestre, dok je majka sama brinula o njima budući da je njegov otac dobar deo svog vremena provodio na turnejama. Hulijo nikada nije imao vremena za brigu o svojoj deci koja su bila bliža sa svojim dadiljama nego sa njim.

Enrike Iglesijas sa porodicom
Enrike Iglesijas sa porodicomfoto: Profimedia

Još kao dete, Enrike je pokazivao interesovanje prema muzici, sam je pisao tekstove, te je još sa 15 godina želeo da izda svoj prvi album. Međutim, njegov otac nije se slagao sa njegovom željom da se bavi muzikom.

Ipak, slavni pevač našao je svoj put do uspeha, a njegov prvi album postao je veoma popularan dok je prodat u čak pola miliona primeraka i to u rekordnom roku.

Enrike je ubrzo osvojio celu planetu svojom specifičnom bojom glasa, ali i lepotom i šarmom. Kada je njegov otac video koliki uspeh je Enrike doživeo, bio je zadivljen. Enrikeu je izostanak očeve podrške bio motivacija da obori sve rekorde slušanosti i postame velika zvezda koja ima veliko bogatsvo. U međuvremenu, njihov odnos postajao je sve gori.

"Njihov odnos nikad nije bio najbolji, godinama se ne čuju, čak ni telefonom. Enrike oseća da je svoju karijeru stvarao bez očeve pomoći", rekao je izvor blizak pevaču.

Zanimljivo je i da je Hulijo živeo veoma opušteno, varajući svoju suprugu i menjajući ljubavnice, dok se smatra da je spavao sa više od 3000 žena. S druge strane, Enrike vodi posve miran stil života uživajući u braku sa teniserkom Anom Kutnjikovom sa kojom ima troje dece.

Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova
Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikovafoto: Profimedia

Njihov totalno različit pogled na svet napavio je još veći razdor između njih, dok je Enrike jednom prilikom istakao da ne želi ništa da ima sa svojim ocem - jer on nije uzor ni muškarac kakav bi njemu trebao u životu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs