lice kao od plastike

SLAVNOG FRAJERA ISMEVAJU ZBOG IZDEFORMISANOG LICA: Poriče da je radio BOTOKS, a izgovor je nešto najluđe što ćete čuti

Glumac Zek Efron danas slavi trideset i četvrti rođendan, a već se uveliko priča kako lice ne može pomeriti od botoksa. Njegovo opravdanje ostaviće vas bez reči

Star look
Autor:
SLAVNOG FRAJERA ISMEVAJU ZBOG IZDEFORMISANOG LICA: Poriče da je radio BOTOKS, a izgovor je nešto najluđe što ćete čuti
Zak Efron objasnio je zbog čega mu je faca bila izobličena, Foto: Profimedia

Mladi glumac Zak Efron prošle godine šokirao je javnost svojim licem. Naime, njegova faca poprimila je čudan oblik te su ga mnogi prozivali da je preterao sa botoksom.

Poznati hirurg koji radi sa slavnim ličnostima izneo je tada svoje stručno mišljenje, po pitanju glumčeve izobličene face.

"Iskreno, ovo više deluje kao da je imao stomatološku intervenciju, a ne estetsku", rekao je hirurg.

Zaka su ismevali po društvenim mrežama poredeći ga i sa crtanim likovima, jer je imao četvrtastu bradu i jaču liniju vilice.

Međutim, glumac je nedavno demantovao glasine i otkrio pravi razlog zbog kojeg je njegovo lice poprimilo izveštačen oblik.

Naime, Eforn tvrdi da je deformaciju njegovog lica izazvao nezgodan pad koji je imao kod kuće, koji je uzrokovao povredu i veliku transformaciju na njegovom licu.

Prema njegovim rečima, on se okliznuo na par čarapa dok je trčao u svojoj kući, a tada je razbio bradu o granitnu fontanu. Glumac je čak izgubio svest, a onda se probudio sa ‘bradom koja mu visi sa lica’.

„Maseteri su baš porasli. Postali su stvarno jako veliki“, rekao je on.

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs