BIOGRAFIJA

ŽIVELA U SIROMAŠTVU, TRPELA NASILJE, ZBOG LJUBAVI UMALO IZGUBILA SVE: Buran život najpopularnije pevačice današnjice!

Danas ima milione, ali njeno odrastanje nije bilo nimalo bajkovito

Vip priča
11:18h Autor:
ŽIVELA U SIROMAŠTVU, TRPELA NASILJE, ZBOG LJUBAVI UMALO IZGUBILA SVE: Buran život najpopularnije pevačice današnjice!
Foto: Profimedia

Rijana je danas 32-godišnja milijarderka, pevačica i dizajnerka. Ima sve što poželi i na svim poljima joj cvetaju ruže. Međutim, put do vrha, za nju nije bio nimalo lak, a detinjstvo nimalo bajkovito, piše Lepaisrećna.

Otkrivena na ulici

Rođena je 20. februara 1988. godine u Sent Majklu, jednoj od 11 parohija na Barbadosu. Proglašena je za ambasadora kulture Barbadosa, a dan njenog rođenja je nacionalni praznik te zemlje. Potiče iz mešovitog braka Irca i meštanke, Ronalda i Monike Fenti. Ima dva mlađa brata, Rorija i Redžada, uz dve polusestre i jednog polubrata sa očeve strane.

Odrasla je u trosobnom bungalovu u Bridžtaunu, glavnom gradu Barbadosa. Sa ocem je prodavala odeću na ulici da bi se prehranili. Njeno detinjstvo obeležile su česte svađe roditelja kao i očeva zavisnost od alkohola i droge. Kao dete patila je od glavobolje, za koju su lekari mislili da je tumor. Tek kada je napunila 14 godina i kada su roditelji rešili da se razvedu, njeno zdravstvano stanje je počelo da se poboljšava.

Zvali su ga BOG KOJI JE HODAO ZEMLJOM: Bilo je to ZLATNO DOBA MUŽEVNOSTI!

Rijana
foto: Profimedia

Beg od svakodnevice Rijana je potražila u muzici, pa je već sa 15 godina osnovala bend zajedno sa dve drugarice. Devojke je 2003. primetio muzički producent Evan Rodžers, i to za vreme letovanja u Rijaninom rodnom gradu. Potpuno oduševljen njenim glasom, ponudio je ugovor samo njoj. Ubrzo posle šesnaestog rođendana, Rijana se preselila u dom Rodžersovih u Konektikatu. Karl Starken joj je pomogao da snimi prvi demo snimak koji je razaslat izdavačkim kućama. Zbog obaveza u srednjoj školi Rijana je na njemu radila oko godinu dana. Taj snimak je došao do poznatog hip-hop pevača Džej-Zija, koji je tada bio predsednik i izvršni direktor kuće Def Jam Recordings.

– Videla sam pola Džej Zijevog lica na dnu hodnika i počela da vičem: O, moj bože! Nikada nisam upoznala slavnu ličnost, a upoznati slavnu ličnost koja je istovremeno predsednik diskografske kuće, to je bilo ludo – pričala je Rijana kasnije.

Pošto je impresionirala Džej Zija i njegovog šefa, ubrzo je potpisala ugovor koji ju je obavezao da za njih snimi šest albuma.

Za samo nekoliko meseci, njen život se potpuno promenio

Uspeh je postigla već prvim singlom Pon de Replay i albumom Music of the Sun 2005. Za manje od godinu dana objavila je drugi album A Girl Like Me, s koga su najslušanije pesme bile SOS i Unfaithful. Ipak, svetsku slavu dostigla je tek trećim albumom Good Girl Gone Bad, koji je objavljen 2007. Najslušanije pesme bile su Umbrella, Take a bow, Disturbia i Don’t stop the music, koje su zauzele prvo mesto na Bilbordovoj Hot 100 listi. Umbrella je postala najprodavaniji singl svih vremena, a Rijana je proglašena za divu godine. Iste jeseni je krenula na turneju u okviru koje je imala 80 nastupa u SAD-u, Kanadi i Evropi.

Kad je otkrila da je TRAMP VARA, naplatila mu PRELJUBU ŽESTOKO: IVANA nikad nije odustala od LJUBAVI!

Rijana
foto: Profimedia

Buran ljubavni život i traumatična iskustva

Lepu pevačicu su odmah na početku karijere počeli da vezuju za poznate holivudske momke. Tako se 2007. pričalo da je u vezi sa Omarionom, ali to nije potvrđeno. Iste godine na jednom festivalu poljubila se s glumcem Džošom Hartnetom i tako ozvaničila vezu koja je nije dugo potrajala. Međutim, Rijanina najveća ljubav bio je Kris Braun.

Da par ima problema, javnost je saznala početkom 2009. kada su bili umešani u jedan od najvećih skandala u Holivudu. Ona je, naime, trebalo da peva na dodeli Gremija, ali je taj nastup iznenada bio otkazan. Ubrzo je otkriveno da Rijana nije nastupila jer ju je njen dečko teško pretukao. Kris je ubrzo uhapšen, a u javnosti je objavljena fotografija pretučene Rijane.

Pevačica je svedočila na suđenju i on je osuđen na pet godina uslovno, uz zabranu prilaska na 50 metara, osim na javnim događajima gde je udaljenost smanjena na 10 m. Zabrana je ukinuta posle dve godine i tada je počelo da se šuška kako su među njima ponovo sevnule varnice. Rijana je tek u intervjuu Opri Vinfri priznala da su njih dvoje ponovo izgradili međusobno poverenje i da su sada bliski prijatelji.

Umeli smo i ĆUTANJEM da komuniciramo: LJUBAVNA PRIČA Dare Džokić i Bogdana Tirnanića! (FOTO)

Rijana
foto: Profimedia

– Postali smo bliski od kada je ukonjena zabrana prilaska. Radili smo na tome, malo-pomalo, i nije bilo lako... Ponovo smo izgradili poverenje i to je to. Mi se volimo, verovatno zauvek i to nije nešto što ćemo pokušati da promenimo. Mislim da je on bio ljubav mog života – rekla je tada pevačica.

-Taj period je bio užasan za mene, razmišljala sam da odustanem od svega. Bila sam potpuno slomljenja, priznala je Rijana.

Posle neuspele ljubavi, Rijana je brzo uplovljavala u veze i još brže iz njih izlazila. Povezivali su je s bejzbol igračem Metom Kempom, bila je i u vezi s Drejkom, ali je i iz nje brzo izašla.

Da je iz svojih ljubavnih brodoloma mnogo naučila, pokazala je obožavaocima na Tviteru. Naime, kada joj je jedan od njih zatražio ljubavni savet, lepotica sa Barbadosa odmah mu je odgovorila, a on se pohvalio ostalima. -

Hej, Rijana, kako si prebolela slomljeno srce? Ja se borim... - napisao je dečko.

Samo veruj da je slomljeno srce dar sam po sebi! Plači ako moraš, ali neće trajati večno! Pronaći ćeš ljubav ponovo i biće još lepše! U međuvremenu uživaj u svemu što TI jesi - odgovorila mu je Rijana.

Bila ZVEZDA HOROR FILMOVA, a onda je NESTALA: Niko nije znao gde se nalazi, DO DANAS!

rijana
foto: Profimedia

2017. joj se sreća na polju ljubavi konačno osmehnula. Pevačica je započela vezu sa saudijskim biznismenom Hasanom Džamilom. Međutim, početkom 2020. godine su stavili tačnu na ljubav.

Krajem prošle godine, vest koja je obradovala njene fanove je da je Rijana pronašla novu ljubav. Nakon višemesečnih nagađanja potvrđeno je da je pevačica u ljubavnoj vezi sa reperom i dugogodišnjim prijateljem Asap Rokijem.

Deda joj završio NA GOLOM OTOKU, otac ODBIJA DA SE VRATI U SRBIJU: Ja sam jedini Jovović koji NIJE BIO U ZATVORU!

rijana
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs