Glumica za svoju nesreću krivi samo sebe

Dženifer Aniston o razvodu od Bred Pita: Da mogu da vratim vreme, išla bih na terapiju

Zvezda hit serije Prijatelji je otvorila srce u najnovijem intervjuu, priznavši da joj je bila potrebna pomoć nakon što je saznala da je tadašnji suprug vara sa Anđelinom Džoli
Šuška se
19:12h
Dženifer Aniston o razvodu od Bred Pita: Da mogu da vratim vreme, išla bih na terapiju

Popularna glumica je u eksluzivnom intervjuu za magazin Glamur (Glamour) izjavila da joj je bila potrebna terapija nakon raspada braka sa Bredom Pitom (Brad Pitt). Da može da se vrati u 30te, u doba kada je čitav svet pisao o Pitovom neverstvu i strastvenoj vezi sa Anđelinom Džoli (Angelina Jolie), Anistonova (Jennifer Aniston) ništa ne bi menjala, ali bi definitivno krenula na psihoterapiju, kao što su joj prijatelji savetovali.

Zgodna 44-godišnja Dženifer, koja planira venčanje sa glumcem Džastinom Teroom (Justin Theroux), takođe je dodala da je bila jako nesrećna, ali da za to krivi samo sebe, jer smatra da je sreća izbor.

Za potrebe uloge striptizete u filmu Mi smo Milerovi, Džen je bila na striktnoj dijeti, te je jela samo zeleno povrće, a kako bi joj grudi izgledale veće, nosila je 2 brushaltera.

Iako je Pit u nekoliko navrata govorio kako je njihov brak bio dosadan, Dženifer je ostala dostojanstvena i prećutala je šta misli o Bredu i izabranici njegovog srca, Džolijevoj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs