Sve za lepotu

Bizarne dijete poznatih žena

Biti zgodna žena u Holivudu podrazumeva mnoga odricanja. Neka su na granici ludila, te vam savetujemo da tekst koji sledi ne uzimate za ozbiljno, već se radujte svakom sledećem obroku
Celebrities
22:10h
Bizarne dijete poznatih žena
Foto: Tumblr

Gotovo svaka žena se u nekom trenutku našla u situaciji da preskoči nekoliko obroka u nadi da će joj to pomoći da uđe u određeni odevni komad. Ipak, većina nas se pre ili kasnije pomiri sa konfekcijskim brojem, posebno kada dođemo pređemo 20-te. Kada vam je jedini posao ili makar jedan od najvažnijih, da budete lepe i naravno, mršave, onda ćete izmisliti i neke ekstremne vidove ishrane. Pred vama su najbizarnije dijete poznatih žena, a mi vam savetujemo da nijednu od njih ne pokušavate kod kuće.

Viktorijni anđeli žive od ljubavi

Možda i najčudnija dijeta je ona koju primenjuje Adrijana Lima (Adriana Lima). Tačno 9 dana pred godišnju reviju Victoria's Secret, brenda čiji je anđeo, prelepa Brazilka ne unosi ništa sem tečne hrane. Pred sam šou ne pije ni vodu, kako bi izbacila svu tečnost iz sebe. Milionski ugovori ipak imaju brutalnu cenu.

Mama Madona lebdi nad hranom

Skandal majstor, Madona (Madonna) uporno odbija da prihvati da joj više nije 25. Kako bi zadržala devojačku figuru, ona se opredelila za vazdušnu dijetu. Naime, pripremljen obrok uzme da jede, ali ga ne pojede, već samo miriše i drži hranu. Izgleda da je potpuno pogrešno shvatila čitav proces varenja hrane.

Ako se po jutru dan poznaje...

Džen Aniston (Jennifer Aniston) je poznata po svojoj figuri. Da budemo precizni, njena figura i razlaz sa Bred Pitom (Brad Pitt) su joj doneli medijsku pažnju nakon završetka hit TV serije Prijatelji. Dženifer ne drži dijetu, već umesto doručka popije čašu isceđenog limuna. Kune se da jedino tako može da otopi salo. Nama je jasno da ne želimo da saznamo kako je njenom sirotom želudcu.

Velika žrtva za veliko platno

Voda, aleva paprika i sirup od javora su sve što je Bijonse (Beyonce) jela celih 14 dana. Pevačica je morala da oslabi za ulogu u filmu Dreamgirls, ali je nakon ovog iskustva rešila da ipak redovno trenira i zdravo se hrani, jer se nije osećala dobro.

Hladna planina, a hrane ni od kuda

Australijska glumica, Nikol Kidman (Nicole Kidman), koja od samog pojavljivanja važi za izuzetno mršavu ženu, za potrebe snimanja filma Hladna planina morala je da skine i ono malo mesa sa kostiju. Dijeta je bila krajnje jednostavna: 1 kuvano jaje za doručak, 2 za večeru. Pretpostavljamo da Kidmanova nikada više nije ni prišla kuvanim jajima.

Ali to nije sve

Ris Viterspun (Reese Witherspoon) ima specijalnu dijetu, koju je verovatno sama smislila. Naime, ona jede hranu za bebe za doručak i ručak, a večera kao odrasla osoba. Megan Foks (Megan Fox) pre svakog obroka pije jabukovo sirće i vodu, dok je Kejti Holms (Katie Holmes) ručala i večerala samo sirov brokoli, a za doručak je jela supu od šargarepe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs