Raspadale su im se veze i brakovi, a evo što savetuju

Ljubavni recepti slavnih

Neke zvezde imaju dosta toga da kažu o ljubavi, a ovo su neki od najmudrijih izjava i saveta koji vam mogu poslužiti da i vi postanete pametniji kada su ljubavni odnosi u pitanju
Celebrities 04.10.2013. - 18:55h
Foto: AP

Nije lako održati brak niti biti u kvalitetnoj vezi, a ovo se pogotovo odnosi na poznate i slavne osobe čiji se privatni životi razvlače po medijima. Uprkos tome, neke njihove izjave i stavovi možda vam mogu dobro doći.

 

"Poverenje je jako važno u vezi. Ne volim kad mi neko govori ono što misli da ja želim da čujem”, smatra pevačica Bijonse Nouls (Beyonce Knowles).

 

Glumica Skarlet Johanson (Scarlett Johansson) ima jedan pametan savet za sve: "Verujem da svako prvenstveno mora da voli sebe da bi uopšte mogao da voli neku drugu osobu i po meni to je recept za uspešnu vezu".

 

"Pokušavam da verujem kao što sam verovala kada sam imala pet godina, kada vam srce govori sve što treba da znate', izjavila je glumica Lusi Lu (Lucy Liu).

 

Glumac Dejvid Švimer (David Schwimmer) ovako gleda na ljubav: “Istinska ljubav ne može se naći tamo gde zaista ne postoji, niti može da bude skrivena ako zapravo postoji”.

 

”Važno je u vezi održavati strast. Krenite zajedno na piknik pa skrenite negde sa puta. Uzmite u obzir mesta van vaše kuće i spavaće sobe koja su pogodna za seks. Priređujte jedno drugome iznenađenja. Dan po dan i tako stalno”, savetuje glumica Džada Pinket-Smit (Jada Pinkett-Smith).

 

Džulija Roberts (Julia Roberts)

kaže: “Znaš da je u pitanju ljubav kada je sve što želiš to da dotična osoba bude srećna čak i onda ako njihova sreća ne uključuje tebe”.

 

”Hrabro je kada voliš nekoga bezuslovno bez da očekuješ bilo šta zauzvrat”, tvrdi Madona (Madonna).

"Srce želi ono što želi. Tu nema logike. Upoznaš nekoga, zaljubiš se i to je to', rekao je Vudi Alen (Woody Allen).

Merilin Monro (Marilyn Monroe) je govorila: “Bolje je biti sam i nesrećan nego nesrećan u vezi”.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...