Tajne muškog mozga

Istine o muškarcima koje se ženama neće svideti

Muškarci su u duši večni dečaci. Dok on neumorno uživa u fudbalskim utakmicama, iskoristite to vreme i priuštite sebi odmor i relaksaciju
Ljubav i zavođenje
05:24h
Istine o muškarcima koje se ženama neće svideti
Foto: Thinkstock

Oni vole da gledaju druge žene. Obožavaju striptiz. Ne mogu da odole međusobnom zadirkivanju u društvu prijatelja. Priča se da muški mozak krije mnoge tajne. Ovo su neke od njih, a kako se radi o činjenicama, prestanite da se borite sa njima i volite ih uprkos tome što ih ponekad zaista ne razumete.

Vole da gledaju

Većina muškaraca nije u mogućnosti da se kontroliše, pa mora barem na tren da odmeri neku ženu u prolazu, makar ona izgledala daleko gore od aktuelne devojke. Ovde je u suštini reč o evolucijskom nasleđu zbog čega nijedna žena ne bi trebalo da se ljuti – to je njihov urođeni instinkt.

Perverzije su uvek u igri Za razliku od žena, muškarci stalno misle na seks. U glavi vrte čistu pornografiju i maštaju o svemu i svačemu. Skloni su švrljanju To je istina, ali većina njih nikada se neće u to upustiti zbog raznih razloga – osećaja straha, krivice ili sramote. Stručnjaci objašnjavaju kako je to čista biologija koja muškarce navodi da maštaju o drugim ženama. Jedno istraživanje je pokazalo da bi se većina muškaraca upustila u prevaru kada bi bili sigurni da neće biti uhvaćeni. Vole da budu obožavani Svaki muškarac želi da ga njegova lepša polovina smatra snažnim, uspešnim, duhovitim i seksi. Iako većina njih to nikad ne bi priznala, oni zaista misle da su pametniji od svojih boljih polovina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs