Još jedna žrtva alkohola i droga

Toksikološki nalaz potvrdio: Kori Montit se predozirao heroinom i alkoholom

Iako je odmah bilo jasno da popularni glumac nije umro nasilnom smrću, stigli su i zvanični izveštaji koji potvrđuju da je zavisnost odnela još jedan mladi život
Šuška se
12:38h
Toksikološki nalaz potvrdio: Kori Montit se predozirao heroinom i alkoholom
Foto: Tumblr

Kori Montit (Cory Monteith), koji je pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Vankuveru, u subotu, umro je od prevelike doze alkohola i heorina potvrdili su prvi rezultati autopsije. Takođe se navodi da ova opasna kombinacija najverovatnije nije bila namerna, te se slučaj vodi kao tragična nesreća sa fatalnim ishodom.

http://www.youtube.com/watch?v=TkiyUG6MsrA

Porodica preminulog 31-godišnjeg glumca nije iznenađena, jer se Kori, koji se proslavio u seriji Glee već duže vreme borio sa bolestima zavisnosti. Njegova devojka i koleginica, Lea Mišel (Lea Michele) je u ponedeljak zamolila za privatnost i zahvalila svima na podršci. Mišelova je trenutno sa Korijevom porodicom.

I dalje nije najjasnije šta je dovelo do ove tragedije. Mnogi tvrde da je Kori vodio dvosturuki život - u Los Anđelesu je bio vredan glumac, dok se u rodnoj Kanadi odavao porocima. Njegova zavisnost nikada nije uticala na rad, ali od kako je počeo da se udaljava od porodice, svima je bilo jasno da šarmantni glumac nešto krije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs