Bolna ljubavna svađa

Bratanica Džulije Roberts uhapšena jer je prebila dečka

Mlada glumica, Ema Roberts, uhapšena je u Kanadi, jer je pretukla svog dečka Evana Petersa, zbog čega je on završio sa krvavim nosem i znakom ujeda
Šuška se
13:52h

Bratanica američke filmske dive, Džulije Roberts (Julia Roberts), i ćerka poznatog glumca Erika Robertsa (Eric Roberts), pretukla je svog dečka i tako završila sa lisicama na rukama u policijskoj stanici u Montrealu. Dvadesetdvogodišnja Ema Roberts (Emma Roberts) privedena je nakon poziva nekog od gostiju hotela, u kome je Ema bila sa svojim dečkom Evanom Petersom (Evan Peters).

 

Ipak, zbog ovog nasilja mlada glumica nije snosila ozbiljnije posledice, s obzirom da je već nakon par sati puštena, zato što je njen dečko odbio da podnese tužbu. Ovo dvoje talentovanih uzdanica filmskog platna priznali su policiji da su se međusobno udarali, a Robertsova je uhapšena zato što je Evanu nanela vidljive fizičke povrede.

 

Par je u vezi godinu dana, a upoznali su se na snimanju seta "Svet Odraslih". Pažnju javnosti privukli su oktobra 2012. godine, kada su prisustvovali Noći veštica, a Ema je na ovu tradicionalnu žurku u kostimima došla obučena u isti autfit koji je njena slavna tetka nosila u početnim scenama filmskog hita "Pretty woman" (Zgodna žena).

 

Kako će reagovati Džulija Roberts i njen brak Erik ostaje da vidimo. Međutim, ne verujemo da tata neće razumeti ćerku, budući da je i sam bio buntovnik i dugogodišnji kokainski zavisnik, te je zbog posedovanja kokaina i marihune i on završio u zatvoru 1987. godine. Problemi sa zakonom oduvek su bili jedan od vodećih trendova Holivuda, a vi ovde možete pročitati koje su sve poznate lepotice zbog svojih javnih ispada završile iza rešetaka.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs