Drugo venčanje slavne pevačice

Tina Tarner rekla - Da

Proslavljena američka pevačica, Tina Tarner, po drugi put stala je na ludi kamen i rekla sudbonosno da Ervinu Bahu
Celebrities
21:24h
Tina Tarner rekla - Da

Američka rokenrol zvezda, Tina Tarner (Tina Turner), udala se za nemačkog producenta Ervina Baha, s kojim je u vezi 27 godina. 73-godišnja pevačica i njen 17 godina mlađi partner venčali su se na građanskoj ceremoniji u Kisnahtu, na obali Ciriškog jezera.

Prema pisanju švajcarske štampe, par će proslaviti venčanje u budističkom obredu iduće nedelje u prisustvu 120 zvanica, među kojima Dejvid Bouvi, Eros Ramacoti, Šade i Opra Vinfri. Kako javlja list "Švajc an zontag", svi gosti su zamoljeni da dođu obučeni u belo. Sama Tina nosiće venčanicu koju je dizajnirao svetski poznati modni kreator Đorđo Armani.

Par se upoznao 1986. godine tokom Tinine turneje u Nemačkoj. Pevačica je dugo govorila da se više nikada neće udavati posle Ajka Tarnera, sa kojim je bila 14 godina u braku, a od kog se razvela 1976. godine zbog konstantnog zlostavljanja, o čemu je pisala u svojoj biografiji "Ja, Tina".

Rođena kao Ana Me Bulok u Tenesiju, Tina se proslavila hitovima kao što su "Simply the Best", "Private Dance", "What"s Love Got To Do With It" i "We Don"t Need Another Hero". Povukla se sa muzičke scene posle turneje 2009. godine i pet decenija uspešne karijere. U Švajcarskoj živi od 1995., a početkom godine je dobila i švajcarsko državljanstvo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs