Još jedan ispad u nizu

Izvan kontrole: Džastin Biber pljunuo di-džeja

Džastin Biber, jedna od najomrženijih i najarogantnijih zvezda, poslednji ispad je napravio u klubu u Kolumbusu gde je pljunuo u lice lokalnom Di-džeju
Šuška se
23:16h Autor:
Izvan kontrole: Džastin Biber pljunuo di-džeja

Planetarno popularni Kanađanin Džastin Biber (Justin Bieber) sa prebivalištem u Sjedinjenim Američkim Državama pretvara se u najomraženiju i najarogantniju zvezdu čije ponašanje nailazi na kritiku svih koji ne spadaju u kategoriju zaluđenih tinejdžerki, a poslednji ispad je napravio u klubu Soušl rum u Kolumbusu gde je pljunuo u lice lokalnom DJ.

DJ je puštao muziku, a tada ga je napao Džastin Biber okružen gorilama.

"Njegovi telohranitelji su počeli da me guraju, rekli su da znaju da sam fotografisao Bibera i da to nije dozvoljeno", rekao je DJ u radijskoj emisiji.

"Uzeli su mi telefon i počeli kopati po njemu. Kad su shvatili da nisam fotografisao Bibera, vratili su mi telefon, ali Biberu su rekli da veruju da sam ga slikao", rekao je on i dodao da se tada se hrabro pridružila i mlada zvezda.

"Počeo me psovati, a zatim mi je pljunuo u lice", rekao je DJ i dodao da će tužiti pevača i da će urditi test na hepatitis u strahu da ga je Biber zarazio.

Džastin Biber je u martu napao i ispljuvao suseda koji mu je prigovorio zbog divljačke vožnje Ferarijem po komšiluku u kojem se igraju deca, podsećaju mediji u SAD.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs