Da li će konačno stati na ludi kamen?

Bred Pit i Anđelina Džoli: Luksuzna svadba na brodu

Proslavljeni holivudski par, čini se, večno planira venčanje. Najnovija vest je da su odabrali da se zakunu na večnu ljubav na pučini okeana
Šuška se
20:56h
Bred Pit i Anđelina Džoli: Luksuzna svadba na brodu

Bred Pit (Brad Pitt) i Anđelina Džoli (Angelina Jolie) uveliko pripremaju venčanje, koje čitav svet iščekuje godinama. Iako se prvobitno pričalo da će se venčati u zamku u Francuskoj, navodno će stati na ludi kamen na brodu. Na ovu ideju je došao njihov usvojeni sin Medoks (Maddox), a poznati par se već zainteresovao za jahtu Hebridean Princess. Ovim brodom je plovila i kraljica Elizabeta (Queen Elizabeth II) 2006. i 2010. godine, a ako se Branđelina odluči za venčanje baš na ovoj luksuznoj jahti, moraće da izdvoje 300.000 funti za iznajmljivanje, što i nije neka cifra za glumce koji su decenijama na listama najplaćenijih i najtraženijih u Holivudu.

U međuvremenu, Pit je zauzet promovisanjem filma 12 Years A Slave, koji je već, barem prema rečima kritičara, ozbiljan kandidat za Oskara. Pit je osim glavne uloge i producent filma. Zato se nagađa da se par neće venčati pre jeseni, a izvori bliski paru tvrde da će ceremonija biti mala, sa 50-ak ljudi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs