Unuci Grejs Keli ulaze u bračne vode

Dva kraljevska venčanja u kneževini Monako

Na ludi kamen prvo staje stariji brat Kaziragi, dok su detalji sestrinog venčanja nepoznati
Šuška se 18.08.2013. - 10:57h
Foto: AP

Za poslednji dan avgusta u Monaku je zakazano venčanje 29-godišnjeg Andree Kaziragija (Andrea Casiraghi) i njegove devojke Tatjane Santo Domingo (Tatiana Santo Domingo). Unuk princa Renijera (Rainier III, Prince of Monaco) i Grejs Keli (Grace Kelly) je najstariji sin princeze Karoline (Caroline, Princess of Hanover) i njenog preminulog supruga Stefno Kaziragija (Stefano Casiraghi). Njihova ćerka, Šarlot (Charlotte Casiraghi) je trudna i očekuje dete krajem godine, ali je nepoznat datum venčanja. Šarlot se proslavila kao model kuće Guči (Gucci), a njen izabranik je marokansko-francuski glumac Gad Elmaleh (Gad Elmaleh). Takođe, poznato je da je princ Heri (Prince Harry) bacio oko na prelepu Šarlot, ali njihova veza je ostala platonska.

 

 

Andrea Kaziragi se 1999. godine našao na listi 50 najlepših ljudi, koje svake godine kreira magazin Pipl (People), a zatim su ga mnogbrojni casopisi uvrstavali među najzgodnije evropske muškarce. Medijsku pažnju je privukao ne samo njegov izgled i šarm, već i problemima sa narkoticima i alkoholom, a tabloidi su ga prozvali anđelom-buntovnikom. Tatjana i Andera imaju sina, rođenog u martu ove godine, Sašu Kaziragija (Sacha Casiraghi), koji će nakon venčanja dobiti titulu princa.

 

Tatjana Santa Domingo je ćerka kolumbijnskog milijardera i brazilske naslednice, a njena veza sa Andreom traje već deceniju, uz stalne prekide i pomirenja. On je povezivan sa mnogim evropskim lepoticama, ali se nijedna nije dugo zadržala.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs