Nevolje sa potencjalnom snajkom

Kerol Midlton nije zavodoljna ponašanjem devojke sina Džejmsa

Iako evidentno ponosna na ćerku Kejt, mama Midlton i dalje ima prigovore na račun svog najmlađeg deteta, koji je postao poznat po nagim fotografija i onim u kojima nosi kostim francuske sobarice
Šuška se
14:56h
Kerol Midlton nije zavodoljna ponašanjem devojke sina Džejmsa
Foto: Wikipedia

Novopečena baka budućeg naslednika engleske krune, Kerol Midlton (Carole Middleton) nema sreće sa najmalđim detetom. Njegovi nestašluci su prestali, ali je nov problem došao u vidu Done Er (Donna Air), parti devojke, koja je očarala brata Kejt Midlton (Kate Middleton).

Dona, kojoj je 33, i Džejms (James Middleton), kome je 26 godina, su u vezi od februara. O ozbiljnosti veze svedoči i to da je Erova već imala čast da upozna kraljevsku bebu, princa Džordža (Prince George).

Dona, koja je bila u vezi sa milionerom i ima ćerku kojoj je 9 godina navodno nervira Kerol Midlton jer je lenja. Midltonovi svake nedelje priređuju ručkove, a Dona se nijednom nije ponudila da pomogne, što je jako uvredilo mamu buduće kraljice Engleske.

Fotografije najpoznatije bebe na svetu bi mogle da pojave već sutra, a Kejt i Vilijam (Prince William) će još jednom narušiti tradiciju, jer se radi o amaterskim fotkama, ne o profesionalnim, kao što nalažu običaji kada je reč o predstavljanju prestolonaslednika.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs